Newsroom

Newsroom

"Aτάλαντο και κακομαθημένο παιδάκι η Jolie", από τη διαρροή στo email της Sony

Sony Pictures

angelina jolie photos 2001

Η ηλεκτρονική αλληλογραφία μεταξύ της αντιπροέδρου της εταιρείας Sony Pictures Amy Pascal και του κινηματογραφικού παραγωγού Scott Rudin έγινε το πιο πρόσφατο από τα “χτύπηματα” hackers, στους υπολογιστές των εργαζομένων της Sony, που εξελίσσονται τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Τα email που δόθηκαν στη δημοσιότητα αναφέρονται στην Angelina Jolie, η οποία σύμφωνα με τις φημολογούμενες συνομιλίες, φαίνεται να “απαιτεί” την πρόσληψη του σκηνοθέτη David Fincher για την δική της ταινία “Cleopatra” και την αποχώρηση του από την ταινία “Jobs” (βιογραφία του Steve Jobs). 

Μερικές ατάκες από τα emails, όπως δημοσιεύτηκαν στο site της  εφημερίδας The Independent:

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η συνομιλία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Τον περασμένο μήνα, η Sony απέσυρε το ενδιαφέρον της για την ταινία “Jobs”.

Pascal: “Θέλει οπωσδήποτε τον David για την δική της ταινία, θέλει να μιλήσουμε!”.

Rudin: “Θα επιβιώσει, δεν θέλω να σπαταλήσω τον χρόνο μου σ`αυτό.”

P: “KΑΝΕ ΤΗΝ ANGIE ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙ ΠΡΙΝ Ο DAVID ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ JOBS” .

R:  […] Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να πληρώσω 180 εκατ. τις αλαζονικές τις ιδέες, που και οι δυο μας ξέρουμε οτι θα μας οδηγήσουν στο απόλυτο φιάσκο της καριέρας μας “.

P: “Δεν θα καταστρέψω εγώ την καριέρα μου για ένα ελάχιστα ταλαντούχο κακομαθημένο πιτσιρίκι που μας πέταξε αυτή την ιδέα και εξαφανίστηκε για 18 μήνες για να γίνει σκηνοθέτης. Δεν πρόκειται να κάνω καμία ταινία μαζί της ή να υποστηρίξω οτιδήποτε προωθεί.  ΕΙναι ένα αξιοθέατο, μια celebrity και αν συνεχίσουμε να ασχολούμαστε μαζί της, θα γίνουμε ο περίγελος της βιομηχανίας. Απορώ γιατί ασχολούμαστε τόσο πολύ μαζί της”.

Πηγή: mtvgreece.gr

 

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…