Newsroom

Newsroom

Καμμένος: Η συμφωνία είναι μονόδρομος – Ιστορική μέρα η σημερινή

Μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των…

2327189 0

Μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος τόνισε:

«Είναι ιστορική μέρα. Χθες, ο ελληνικός λαός έδωσε το σύνθημα για ομοψυχία, όπως επίσης ότι δεν τρομοκρατείται και απειλείται», ενώ πρόσθεσε πως «με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού συνεγκλιθη το Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών».

Ο κ. Καμμένος δήλωσε πως σε λίγο θα υπάρχει κοινό ανακοινωθέν που υπέγραψαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί που έλαβαν μέρος στο Συμβούλιο, εκτός από τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, κ. Κουτσούμπα.

Ερωτηθείς για το αν υπάρξει άμεσα συμφωνία, ο κ. Καμμένος απάντησε πως στόχος είναι η αποκατάσταση της ρευστότητας, ένα αναπτυξιακό πακέτο, αλλά και μεταρρυθμίσεις, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι ότι υπάρχει απόλυτη στήριξη της πλειοψηφίας των δημοκρατικών κομμάτων. «Από τη στιγμή που υπάρχει η βούληση του ελληνικού λαού δεν μπορούν να κάνουν πίσω» κατέληξε αναφερόμενος στους δανειστές.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη