Newsroom

Newsroom

Ανθρωποειδή ανάρτησαν σε blog χυδαιότητες για τον Βαγγέλη, αναμένονται συλλήψεις

Κάποιοι για λίγη παραπάνω δημοσιότητα είναι ικανοί για όλα, ακόμα και για να αναρτήσουν χυδαιότητες σε blog για τον Βαγγέλη…

giakoumakis 15

Κάποιοι για λίγη παραπάνω δημοσιότητα είναι ικανοί για όλα, ακόμα και για να αναρτήσουν χυδαιότητες σε blog για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Σχετικές καταγγελίες, πάντως, προκάλεσαν την παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ δεν αποκλείονται και συλλήψεις.

«Είμαστε όλοι Βαγγέλης» σχολίασε, στο μεταξύ, μέσω της προσωπικής σελίδας της στο facebook η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή, η οποία ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων. Η ίδια άλλαξε το προφίλ της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, βάζοντας ως  κεντρική φωτογραφία τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Όσον αφορά το πόρισμα του ιατροδικαστή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, αυτό αναμένεται να γίνει γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η νεκροψία-νεκροτομή στο άψυχο σώμα του 20χρονου φοιτητή διενεργήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο ο κ. Βουγιουκλάκης έκρινε ότι προκειμένου να υπάρχει μια σαφής εικόνα για τις συνθήκες θανάτου χρειάζεται λίγος χρόνος παραπάνω, προκειμένου να βγουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί της Κυριακής ο ιατροδικαστής, μαζί με αστυνομικούς και παρουσία εισαγγελέα, είχε προχωρήσει σε αυτοψία στο σημείο που βρέθηκε η σορός του άτυχου νέου.

 

 

 

 

 

 

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…