Newsroom

Newsroom

Μπακογιάννη: Αν συνεχίσουμε έτσι θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ…

Τον κίνδυνο να… καταντήσει η Νέα Δημοκρατία να γίνει σαν τον ΠΑΣΟΚ επεσήμανε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή…

bakogianni1

Τον κίνδυνο να… καταντήσει η Νέα Δημοκρατία να γίνει σαν τον ΠΑΣΟΚ επεσήμανε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ασκώντας σκληρή κριτική στον πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, μία μέρα μετά τη μαραθώνια συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Ερωτηθείσα για το αν χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας η Νέα Δημοκρατία, η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε ότι «μέχρι τώρα σε όλες τις ήττες οι αρχηγοί του κόμματος παραιτούντο γιατί ήξεραν ότι στην προσπάθεια της δικαίωσης υπονόμευαν το μέλλον», όμως ξεκαθάρισε πως το αν θα παραιτηθεί ή όχι ο Αντώνης Σαμαράς είναι δικό του θέμα.

«Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να γίνει ένα έκτακτο συνέδριο, όχι για την κάστα μίας παρέας, αλλά για να ανοίξει την πόρτα της ψυχής της και να ακούσει τον απλό νεοδημοκράτη που στήριξε την ΝΔ κι αυτό είναι απλή δημοκρατία» είπε σχετικά με τη σύγκλιση συνεδρίου, ενώ για την πρόταση μερίδας βουλευτών για την πραγματοποίησή του σχολίασε: «Κάναμε 16 βουλευτές έκκληση να μας ακούσει να ακούσουμε τη βάση μας, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ».

Όπως σημείωσε η κ. Μπακογιάννη, ακόμα και αυτοί που τάσσονται κατά του συνεδρίου είναι υπέρ της σύγκλησής του, όμως στηρίζουν το λόγο τους, για να μην στεναχωρήσουν τον Αντώνη Σαμαρά. «Όλοι βλέπουν την ανάγκη να υπάρξει ένα συνέδριο στο οποίο θα ξαναγεννηθούμε», ανέφερε.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη