Newsroom

Newsroom

Πρόταση εισαγγελέων για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου – Παππά με περιοριστικούς όρους

Την αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους του γενικού γραμματέας της Χρυσής  Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου και του βουλευτή Χρήστου Παππά, εισηγούνται στο…

Την αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους του γενικού γραμματέας της Χρυσής  Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου και του βουλευτή Χρήστου Παππά, εισηγούνται στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο οι Εισαγγελείς Ιωάννης Προβατάρης και Δημήτρης Ασπρογέρακας, λόγω παρέλευσης του 18μηνου στις 29 Μαρτίου.

Όπως προτείνει ο κ. Προβατάρης, θα πρέπει καταβληθεί χρηματική εγγύηση 125.000 ευρώ και να διατηρηθούν οι όροι του παραπεμπτικού βουλεύματος για τη Χρυσή Αυγή, που προέβλεπε κράτηση κατ´ οικον.

Όσον αφορά τον Χρήστο Παππά, ο κ. Ασπρογέρακας προτείνει να του επιβληθούν οι όροι της  απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, παράδοσης διαβατηρίου, απαγόρευσης μετακίνησης εκτός του Νομού Αττικής, απαγόρευσης μετακίνησης με πλωτά ή εναέρια μέσα, εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές τον μήνα και της διανυκτέρευσης στην οικία του.

Το Δικαστικό Συμβούλιο αναμένεται να αποφανθεί με βούλευμά του.

 

Τι δήλωσε η Χρυσή Αυγή

Ανακοίνωση σχετικά με την πρόταση των εισαγγελέων εξέδωσε η Χρυσή Αυγή.

«Οι παράνομες φυλακίσεις, οι κατ΄ οίκον περιορισμοί και η απαγόρευση σε εκλεγμένους βουλευτές να μιλούν δημόσια αποδεικνύουν πως το Σύνταγμα στην χώρα μας έχει καταλυθεί και ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο Κίνημα που φοβίζει το διεφθαρμένο καθεστώς».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη