Newsroom

Newsroom

Οραματίζεται διερευνητικές εντολές ο Μιχαλολιάκος

Στο μήνυμά του ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος είπε μεταξύ άλλων τα εξής: “Από το κελί μου των…

mixaloliakos fonazei

Στο μήνυμά του ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Από το κελί μου των Φυλακών Κορυδαλλού, χαιρετίζω τη μεγάλη νίκη του Εθνικιστικού Κινήματος. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών, η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται στην Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, για δεύτερη κατά σειρά εκλογική αναμέτρηση μετά τις Ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014. Και αυτό ενώ ευρίσκομαι, τόσο εγώ όσο και οι Συναγωνιστές – Βουλευτές και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής, παράνομα και άδικα στη φυλακή επί ενάμιση έτος.

…Ασφαλώς και θα λάβουμε, αν και εφόσον δεν ευδοκιμήσει η πρώτη και η δεύτερη διερευνητική εντολή, την εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως γιατί έτσι επιβάλλει ο νόμος. Και για όσους δεν το ξέρουν, είμαστε ακόμη υπόδικοι, δεν έχουμε καταδίκη, είμαστε αθώοι, αλλά αυτό το ένοχο και αμαρτωλό πολιτικό σύστημα μας αμφισβητεί ακόμα και το τεκμήριο της αθωότητας.

…Θέλω να χαιρετήσω και να ευχαριστήσω από βάθους της καρδίας μου τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων και των Ελληνίδων που ψήφισαν Χρυσή Αυγή για να μπούνε οι κλέφτες στη φυλακή, για να έρθουν οι Έλληνες στην εξουσία.”

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη