Newsroom

Newsroom

Ο Χαρδούβελης τρομοκρατεί: "Χρηματοδότηση από τις τράπεζες εάν δεν υπάρξει συμφωνία με τρόικα"

Ο «τρομοκράτης» υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, απαρίθμησε μία προς μία τις χρηματοδοτικές υποχρεώσεις της χώρας…

Ο «τρομοκράτης» υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, απαρίθμησε μία προς μία τις χρηματοδοτικές υποχρεώσεις της χώρας και εξήγησε πως, εάν δεν υπάρξει συμφωνία, τότε «αναγκαστικά θα χρησιμοποιηθεί το εγχώριο τραπεζικό σύστημα, περιορίζοντας την παροχή ρευστότητας στο εσωτερικό της χώρας».

Σε άλλο σημείο, είπε: «Αυτή την περίοδο κρίνεται περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή αν η οικονομία θα εισέλθει σε ανοδική πορεία ή θα σκοντάψει και θα επανέλθει σε στασιμότητα».

Με αφορμή την τροπολογία για τη δίμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης, ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι «οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο, τα τεχνικά κλιμάκια επέστρεψαν στην Αθήνα και έχουμε καταφέρει να υπάρξει προσέγγιση στα περισσότερα θέματα».

Νωρίτερα, ύστερα από αντιδράσεις και βουλευτών της συμπολίτευσης, ο υπουργός πολιτισμού Κώστας Τασούλας απέσυρε διάταξη τροπολογίας που έδινε τη δυνατότητα άρσης του απορρήτου στις περιπτώσεις προσβολής δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας στο διαδίκτυο σε βαθμό κακουργήματος.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη