Newsroom

Newsroom

"Βομβάρδισαν" τον Βέλγο πρωθυπουργό με πατάτες τηγανιτές και μαγιονέζα!

Έναν πρωτότυπο τρόπο διαμαρτυρίας κατά της λιτότητας επέλεξαν δύο ακτιβίστριες στο Βέλγιο. Πλησίασαν τον πρωθυπουργό της χώρας, Σαρλ Μισέλ, και…

g3 0

Έναν πρωτότυπο τρόπο διαμαρτυρίας κατά της λιτότητας επέλεξαν δύο ακτιβίστριες στο Βέλγιο. Πλησίασαν τον πρωθυπουργό της χώρας, Σαρλ Μισέλ, και τον «βομβάρδισαν» με το εθνικό τους φαγητό! Πατάτες τηγανιτές και μαγιονέζα!

Το περιστατικό συνέβη στη πόλη Ναμούρ σε ένα συνέδριο επιχειρηματιών. Φωτογραφίες με τον… χαμογελαστό 39χρονο Μισέλ κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, τη στιγμή που μια γυναίκα τον περιλούζει με μαγιονέζα.

g1 0

Ο εκπρόσωπος του Βέλγου πρωθυπουργού τόνισε ότι δεν πρόκειται να κατατεθεί μήνυση εναντίον των δύο γυναικών. Ερωτηματικό είναι το πώς κατάφεραν οι ακτιβίστριες να παραβιάσουν τα μέτρα ασφαλείας σε μια χώρα που αποτελεί σημαντικό κέντρο στρατολόγησης για τους τζιχαντιστές που μάχονται στη Συρία.

g2 1

Οι δύο γυναίκες είναι μέλη της οργάνωσης «Λίλιθ», που μέχρι πρόσφατα ήταν γνωστή με την ονομασία Femen, και διαμαρτύρονταν για τις περικοπές.

Ο Μισέλ διέκοψε την ομιλία που εκφωνούσε εκείνη την ώρα, άλλαξε κοστούμι και συνέχισε αφού η αστυνομία απομάκρυνε τις δύο ακτιβίστριες από τον χώρο. «Όταν ταξιδεύει έχει πάντα καθαρό πουκάμισο και γραβάτα», τόνισε ο εκπρόσωπός του Βέλγου πρωθυπουργού.

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…