Newsroom

Newsroom

Αυστραλία: Οκτώ παιδιά βρέθηκαν δολοφονημένα μέσα σε σπίτι

Σοκ προκαλεί στην αυστραλιανή κοινή γνώμη η υπόθεση δολοφονίας οκτώ παιδιών, ηλικίας από 18 μηνών ως 15 ετών, μέσα σε…

australia police

Σοκ προκαλεί στην αυστραλιανή κοινή γνώμη η υπόθεση δολοφονίας οκτώ παιδιών, ηλικίας από 18 μηνών ως 15 ετών, μέσα σε σπίτι στην πόλη Κέρνς της πολιτείας του Κουίνσλαντ, μόλις λίγες μέρες μετά την αιματηρή κατάληξη της ομηρίας σε καφετέρια στο Σίδνεϊ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, τα παιδιά μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου, κάτι που ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι στον ίδιο χώρο βρέθηκε τραυματισμένη και μία 34χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, χωρίς να είναι σαφές ποια είναι η σχέση της γυναίκας με τα παιδιά.

Νωρίτερα, το αυστραλιανό πρακτορείο ειδήσεων Associated Press μετέδωσε τη δήλωση μίας γυναίκας που είπε ότι είναι εξαδέλφη της τραυματισμένης και υποστήριξε ότι τα παιδιά ήταν αδέλφια.

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Τόνι Άμποτ χαρακτήρισε το περιστατικό «θλιβερό» και πρόσθεσε ότι αυτές τις ημέρες η χώρα «δοκιμάζεται».

«Πρόκειται για ένα ειδεχθές έγκλημα. Απόψε ο λαός θα κλάψει και θα προσευχηθεί για αυτά τα παιδιά», ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη