Newsroom

Newsroom

Σαμαράς: Κίνδυνος εξόδου από το ευρώ με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε εκδήλωση της ΕΣΕΕ, τόνισε ότι «οι πολίτες δεν θέλουν εκλογές και θα τιμωρήσουν εκείνον που…

samaras esee

Ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε εκδήλωση της ΕΣΕΕ, τόνισε ότι «οι πολίτες δεν θέλουν εκλογές και θα τιμωρήσουν εκείνον που προσπαθεί να τις επιβάλλει». Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι είναι η ώρα της ευθύνης των βουλευτών, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση για την στάση της στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας: Ο πρωθυπουργός εξέφρασε και τον «κίνδυνο εξόδου από το ευρώ», αν επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σαμαράς, αιτιολόγησε την επίσπευση της προεδρικής εκλογής ως πράξη ευθύνης μπροστά στην πολιτική αβεβαιότητα, πράξη που όπως είπε, χαιρέτησε ήδη η Κομισιόν ως δημοκρατική απόφαση. Παράλληλα, κάλεσε τους βουλευτές να μετρήσουν τις συνέπειες των επιλογών τους από εδώ και εμπρός όπως χαρακτηριστικά είπε, και να πάρουν την απόφαση λαμβάνοντας υπόψη ότι ο κόσμος και οι αγορές δε θέλουν εκλογές. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πτώση του χρηματιστηρίου για δεύτερη συνεχή ημέρα, την όποια απέδωσε στο ότι οι αγορές φοβούνται τα σχέδια της αντιπολίτευσης. «Δε χρειάζεται εμείς να πούμε τίποτα, ο τρόμος που προκαλούν τα λέει όλα», σχολίασε.
.
Στη συνέχεια επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας την αντιπολίτευση γνήσιο οπαδό της ανελεύθερης οικονομίας και του κρατισμού, που θα οδηγήσει τη Ελλάδα πίσω στην απειλή εξόδου από το ευρώ.

Απέδωσε μάλιστα τα σενάρια αντικατάστασης του κ. Δήμα πριν την τρίτη ψηφοφορία σε προσπάθεια αποδόμησης της εξαιρετικής όπως είπε υποψηφιότητας του από την αξιωματική αντιπολίτευση και τόνισε πως ο κ. Δήμας θα είναι υποψήφιος και τις τρεις φορές.

«Το μεγάλο δίλημμα θα παραμείνει: Εκλογές όταν κανείς δεν θέλει ή όχι;. Ο κόσμος θα τιμωρήσει οποίον εκβιάσει πρόωρες» είπεο πρωθυπουργός, και υποστήριξε ότι κάποιοι δίνουν την έσχατη μάχη για να ξαναγυρίσει η Ελλάδα σε τέλμα, καταλήγοντας ότι ήρθε η ώρα της αληθείας και της ευθύνης για όλους.

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…