Συμφώνησαν για συνεργασία Τσίπρας και Τζάκρη

Σε συμφωνία για συνεργασία φαίνεται πως κατέληξε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα και της ανεξάρτητης βουλευτή, προερχόμενης από το ΠΑΣΟΚ,…

tzakri

Σε συμφωνία για συνεργασία φαίνεται πως κατέληξε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα και της ανεξάρτητης βουλευτή, προερχόμενης από το ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρας Τζάκρη. Η είδηση βγαίνει από τη δήλωση της κας. Τζάκρη, αμέσως μετά τη συνάντηση που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Βουλή:

“Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σήμερα ενώπιον ενός κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού αδιεξόδου, το οποίο κάθε μέρα που περνάει επιδεινώνεται όλο και περισσότερο. Είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού βουλευτή να συμβάλει με τις δυνάμεις του στην άρση αυτού του αδιεξόδου. Στην συνάντησή μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα συντάχτηκα ανεπιφύλακτα υπέρ της ανατροπής σε όλα τα επίπεδα που επιδιώκει σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση. Γι’ αυτό τάσσομαι υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες με σκοπό την δημιουργία μιας νέας, ισχυρής, προοδευτικής κυβέρνησης, καθώς η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η παρούσα Κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα της χώρας. Θεωρώ λοιπόν πατριωτικό καθήκον μου την ενίσχυση του προοδευτικού χώρου με σκοπό μια ευρεία, πλειοψηφική και αυτοδύναμη νίκη».

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη