Newsroom

Newsroom

Το εντυπωσιακό κορέο των φίλων του ΑΠΟΕΛ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (βίντεο)

Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε χθες Τρίτη να υπερκεράσει το εμπόδιο του Άγιαξ με τον οποίο ήρθε ισόπαλος (1-1) στο ΓΣΠ…

koreo

Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε χθες Τρίτη να υπερκεράσει το εμπόδιο του Άγιαξ με τον οποίο ήρθε ισόπαλος (1-1) στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, απέδειξε όμως ότι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Το αποτέλεσμα του αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League ωστόσο δεν κάνει τόση εντύπωση, όση το εντυπωσιακό κορέο που οι φίλοι των γαλαζοκίτρινων ύψωσαν στο νότιο πέταλο, πριν από την έναρξη του αγώνα.

Οι εντυπωσιακές εικόνες που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο του balla.com.cy, κάνουν από χθες το βράδυ τον γύρο του διαδικτύου. Κι αυτό γιατί, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να πιστεύει ο καθένας, οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ επιχείρησαν να περάσουν με τον πλέον υγιή τρόπο το δικό τους μήνυμα.

Το αρχικό κορέο απεικόνιζε τη διχοτομημένη – ημικατεχόμενη Κύπρο μέσα σ’ ένα μαύρο φόντο, ενώ από κάτω υψωνόταν πανό με το μήνυμα «Δεν ξεχνώ» γραμμένο σε έξι γλώσσες. Το σκηνικό άλλαξε άρδην λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Τη θέση διχοτομημένου νησιού πήρε ο χάρτης ενός άλλου, ενωμένου και το μαύρο φόντο αντικατέστησε μια ελληνική σημαία που αγκάλιασε την Κύπρο. Και μαζί μ’ αυτά, γραμμένο πάλι σε έξι γλώσσες, αναρτήθηκε το μήνυμα «Η Κύπρος είναι ελληνική». 

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη