Newsroom

Newsroom

Π. Λαφαζάνης: "Κανένα πρόγραμμα δεν τελειώνει με την εξαγγελία του" (Video)

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται, η κυβέρνηση είναι παρελθόν πλέον» «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο ανερχόμενη, αλλά η αυριανή κυβερνητική δύναμη» υποστήριξε…

lafazanis 11

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται, η κυβέρνηση είναι παρελθόν πλέον» «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο ανερχόμενη, αλλά η αυριανή κυβερνητική δύναμη» υποστήριξε ο Π. Λαφαζάνης στο Mega σημειώνοντας ότι αυτό φαίνεται και από το ότι «το πρόγραμμα της χώρας είναι όσα καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι όσα αναλύει η κυβέρνηση».

Ενδεικτικό είναι ότι «δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου με τα προγράμματά τους, δεν ασχολούνται με τον ΕΝΦΙΑ, ο οποίος δεν διορθώνεται απ’ ότι φαίνεται, αλλά έχουν πέσει όλοι πάνω στις προγραμματικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, από τη Θεσσαλονίκη. Αν έκαναν τόση δουλειά για το έργο που είναι επιφορτισμένοι, δηλαδή να κυβερνήσουν, κάτι καλύτερο θα έχουμε πετύχει».

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια «πρόταση κοστολόγημενη και όχι παροχών» και ρώτησε το πάνελ: «προεκλογικό ρουσφέτι είναι να αντιμετωπίζεις την ανθρωπιστική κρίση; Παροχή είναι το κουπόνι για να επιβιώσει ο άλλος, το ρεύμα ή η αποκατάσταση του χαμηλοσυνταξιούχων; Άνθρωποι που παίρνουν 200, 300 ευρώ, τους έκοψαν δύο συντάξεις να μην επαναφέρουμε τη μία; Πως θα ζήσουν;» Χαρακτήρισε ως «παρεμβάσεις επιβίωσης» τις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, ενός φτωχότατου τμήματος της κοινωνίας» και πρόσθεσε ότι μελετούνται διαρκώς καθώς «κανένα πρόγραμμα δεν τελειώνει με την εξαγγελία του».

Ο Π. Λαφαζάνης επιχείρησε να αποτρέψει τις διαρκείς διακοπές στο λόγο του που συστηματικά επεδίωκε ο κ. Βολουδάκης. «Η παρουσία μας εδώ είναι αφορμή για να μιλάνε κάποιοι άλλοι». «Παρεμβαίνετε διαρκώς γιατί αυτά που λέω, δεν αντέχουν σε επιχειρηματολογία αντίκρουσης γι’ αυτό με διακόπτετε συνέχεια».

Ανεβάζοντας τους τόνους επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για την σημερινή κατάσταση λέγοντας χαρακτηριστικά, «έχετε βάλει την κοινωνία στον προκρούστη για να εφαρμόσετε ένα ανεφάρμοστο εξοντωτικό πρόγραμμα στο όνομα της σταθεροποίησης και της διεξόδου από την κρίση που δεν έρχεται ποτέ».

Σε αντιδιαστολή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι το πρόγραμμα που εξαγγέλθηκε στην Θεσσαλονίκη είναι κοστολογημένο. «Δεν κάνουμε πολιτική ελλειμμάτων, «η τρόικα θα φύγει από την Ελλάδα και τα Μνημόνια θα καταργηθούν». Ενδεικτικά ανέφερε ότι «μεγάλες πηγές εσόδων είναι οι λίστες μιας και εκεί υπάρχει φοροδιαφυγή διαπιστωμένη και πρέπει να ελεγχθούν». Τέλος, συμπλήρωσε ότι «με συστηματική προσπάθεια έσοδα που θα στηρίξουν το πρόγραμμα μπορούν να υπάρξουν και από την πάταξη του λαθρεμπορίου».

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ