Newsroom

Newsroom

Άνω-κάτω τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ: Πώς ο Βίτορ εξόργισε τον Αναστασιάδη

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν… αστειεύεται σε θέματα πειθαρχίας, και το έχει αποδείξει έμπρακτα σε όλες τις ομάδες που έχει αναλάβει…

aggelos anastasiadis

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν… αστειεύεται σε θέματα πειθαρχίας, και το έχει αποδείξει έμπρακτα σε όλες τις ομάδες που έχει αναλάβει κατά καιρούς. Έτσι, μάλλον δεν προκαλεί έκπληξη η αναστάτωση που έχει προκληθεί στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, μετά την προπόνηση της Δευτέρας και το διπλό επεισόδιο του έμπειρου τεχνικού με τους Τζαβέλλα και Βίτορ, το οποίο οδήγησε και στον αποκλεισμό τους από την αποστολή για το ματς με τη Ζίμπρου.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας προκάλεσε την οργή του Άγγελου Αναστασιάδη όταν ενεπλάκη σε αψιμαχία με τον συμπαίκτη του Αλέξανδρο Τζιόλη, όμως παραδέχθηκε το λάθος του και κατά την προπόνηση της Τρίτης, κατόπιν απαίτησης του προπονητή του, ζήτησε συγγνώμη, αν και αυτό δε στάθηκε αρκετό για να ταξιδέψει στη Μολδαβία για το πρώτο ματς με τη Ζίμπρου.

Πιο σοβαρή φαίνεται πως είναι η περίπτωση του Πορτογάλου αμυντικού, ο οποίος σε μία άσκηση κατά τη διάρκεια της οποίας οι παίκτες έπρεπε να υπερπηδήσουν κάποια εμπόδια και κατόπιν να σουτάρουν με δύναμη, δε σούταρε δυνατά, αλλά με πλασέ, και όταν ο προπονητής του ζήτησε το λόγο, απάντησε «αυτά μπορώ, αυτά κάνω», προκαλώντας την έκρηξη του Άγγελου Αναστασιάδη.

«Αυτά κάνατε και πέρυσι; Γι’ αυτό ήσασταν έτσι;», φέρεται να είπε έξαλλος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Ο Βίτορ, εμφανώς εκνευρισμένος, ξέσπασε σε καρέκλες, ακόμα και σε ανθρώπους του προπονητικού τιμ του ΠΑΟΚ, ενώ και την επόμενη μέρα, αντί να απολογηθεί όπως ο Τζαβέλλας, δεν το έκανε, με αποτέλεσμα να παραπεμφθεί στη διοίκηση της ομάδας, με το μέλλον του Πορτογάλου αμυντικού στην Τούμπα να δείχνει αμφίβολο.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη