Newsroom

Newsroom

Τέλος ο καύσωνας, έρχονται μελτέμια και βροχές

O καύσωνας αποχωρεί και τη θέση του παίρνουν τα μελτέμια, οι βροχές και σε μερικές περιοχές ακόμη και οι καταιγίδες.…

kairos

O καύσωνας αποχωρεί και τη θέση του παίρνουν τα μελτέμια, οι βροχές και σε μερικές περιοχές ακόμη και οι καταιγίδες. Αισθητή θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας που θα ανακουφίσει μετά το «ψήσιμο» των τελευταίων ημερών.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Αττική  

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αλλά από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 μέχρι 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία μέχρι 6 και πιθανώς πρόσκαιρα 7 μποφόρ.

Μακεδονία, Θράκη

Με λίγες νεφώσεις θα ξεκινήσει η μέρα, που γρήγορα θα αυξηθούν και θα δώσουν βροχές και καταιγίδες, κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, όπου τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Το βράδυ από τα δυτικά θα υπάρξει βελτίωση.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, και βαθμιαία στην κεντρική Μακεδονία 5 με 6 και πιθανώς πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία πέφτει. Θα κυμανθεί από 20 ώς 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα κυμανθεί 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπεριωτικά αναμένονται σήμερα, με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά, κυρίως τα βόρεια, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, και στα Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο, η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν, κυρίως στα βόρεια, και θα δώσουν βροχές ή καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη Θεσσαλία και τις Σποράδες πιθανότατα πρόσκαιρα να είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά 7 μποφόρ και πιθανότατα πρόσκαιρα ακόμη και 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και στη δυτική Κρήτη πιθανότατα πρόσκαιρα 8 μποφόρ.  

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, όμως στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και από το βράδυ τοπικά 7 μποφόρ. Στα νότια οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

«Ποτέ δεν πήρα φακελάκι με 500 ευρώ» υποστηρίζει ο γιατρός του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Καλλιάνος

«Ποτέ δεν πήρα φακελάκι με 500 ευρώ» υποστηρίζει ο γιατρός του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Απάντηση δίνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής που παρακολουθούσε τον πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου ότι αποδέχτηκε χρηματικό…

23 λόγους για τους οποίους θα κινηθεί δικαστικά για τον θάνατο του πατέρα του ο Γ. Καλλιάνος

kallianos

23 λόγους για τους οποίους θα κινηθεί δικαστικά για τον θάνατο του πατέρα του ο Γ. Καλλιάνος

Απευθυνόμενος στη διοίκηση του νοσοκομείου «Αττικόν», το Διοικητικό Συμβούλιο της Επαγγελματικής Ένωσης Αγγειοχειρουργών Ελλάδος (ΕΕΑΕ), στην…

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια έως και 10 μόρια σε συνεργασία με το ΚΔΒΜ Πελοποννήσου στη σχολική ψυχολογία και στην ειδική αγωγή

eikona2

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια έως και 10 μόρια σε συνεργασία με το ΚΔΒΜ Πελοποννήσου στη σχολική ψυχολογία και στην ειδική αγωγή

Η έναρξη των μαθημάτων του επόμενου κύκλου είναι 17 Μαΐου 2024.

Σοκ στη Νάουσα: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή ενώ έκαναν ιππασία (Video)

ναουσα

Σοκ στη Νάουσα: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή ενώ έκαναν ιππασία (Video)

Ο διευθυντής του Γυμνασίου κατήγγειλε τον 59χρονο ιδιοκτήτη του στάβλου