Newsroom

Newsroom

Ομαλά, αλλά με βροχή η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα

Ομαλά άρχισε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, παρά τις κατά τόπους βροχές. Στα διόδια Αφιδνών και Ελευσίνας καταγράφεται μικρή…

epistrofh

Ομαλά άρχισε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, παρά τις κατά τόπους βροχές.

Στα διόδια Αφιδνών και Ελευσίνας καταγράφεται μικρή πτώση των διερχόμενων αυτοκινήτων (περίπου 6%) σε σχέση με τα περσινά στοιχεία.

Πληρότητα υπάρχει σε λεωφορεία, πλοία και τα αεροπλάνα.

Η είσοδος στα αστικά κέντρα των ταξιδιωτών αναμένεται να κορυφωθεί τις βραδινές ώρες, για αυτό και η τροχαία έχει θέσει ξανά σήμερα σε εφαρμογή μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας, μεταξύ αυτών και απαγόρευση της κίνησης φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνου.

Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας.
Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής, Σκοτίνας (χ.θ. 410) μέχρι τη Λάρισα (χ.θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).
Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.
Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (χ.θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών – Πατρών, στο ρεύμα προς Αθήνα και γι’ αυτό τον λόγο η τροχαία έχει λάβει έκτακτα μέτρα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στο ύψος των διοδίων του Ρίου πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας προς την παλαιά εθνική οδό, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κίνηση.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη