Newsroom

Newsroom

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου

Οι εξελίξεις στην κυπριακή οικονομία έχουν βάλει φωτιά και στην ελληνική πολιτική σκηνή. Η άρνηση του προέδρου της Βουλής να…

Οι εξελίξεις στην κυπριακή οικονομία έχουν βάλει φωτιά και στην ελληνική πολιτική σκηνή. Η άρνηση του προέδρου της Βουλής να ικανοποιήσει το αίτημα του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για έκτακτη σύγκλιση της Βουλής για το θέμα της Κύπρου προκάλεσε την οργή των στελεχών της Κουμουνδούρου.

Την ίδια ώρα η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί μουδιασμένη τις εξελίξεις στην Κύπρο. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό. Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τα αποτελέσματα της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες για το θέμα της Κύπρου. Σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τη λύση που προτείνεται ως η λιγότερο επώδυνη.

Ο υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει θέμα με τις καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχει έτοιμο σχέδιο για την απορρόφηση των καταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στη χώρα μας.

Μεταξύ άλλων συηζτήθηκαν η πορεία υλοποίησης των αλλαγών στο δημόσιο, καθώς επίσης και η επιτάχυνση του μεταρρυθμιστικού έργου που ζητά η τρόικα. Άλλωστε τα βλέμματα στην κυβέρνηση στρέφονται στην επιστροφή της τρόικας.

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη μεταξύ των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη