Newsroom

Newsroom

Ανακοινώθηκαν τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του μπάσκετ

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, που θα γίνει την Κυριακή. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο…

basket court

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, που θα γίνει την Κυριακή. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, ενώ συμμετείχαν ο ΓΓ της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο αντιπρόεδρος, Αριστείδης Γολέμης καθώς και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ , Χαράλαμπος Μαρκάκης.

Υπενθυμίζεται πως τα εισιτήρια, που εξαντλήθηκαν, είχαν διατεθεί μόνο στην Κρήτη, ενώ δεν πήραν εισιτήρια οι ομάδες και δεν θα υπάρχουν νεκρές ζώνες.

Τα μέτρα που αποφασίστηκαν είναι τα εξής:

-Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για το φίλαθλο κοινό στις 16:45 και θα κλείσουν στις 19:15. Μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης ώρας δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

-Απαραίτητη για την είσοδο στο γήπεδο πέρα από την επίδειξη εισιτηρίου είναι και αυτή της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου.

-Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στους φέροντες διακριτικά των ομάδων.

-Κάθε φίλαθλος επιβάλλεται να κάθεται στη θέση που προβλέπεται από το αριθμημένο εισιτήριό του.

-Όσοι έχουν διορθωμένο εισιτήριο παρακαλούνται να προσέλθουν στο αστυνομικό μέγαρο για να το σφραγίσουν. Οι κάτοχοι διορθωμένου εισιτηρίου που δεν θα φέρει δεύτερη σφραγίδα δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο.

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

2ddc1139 418e 49d4 89e5 2ee2952e483b

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων - Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…