Newsroom

Newsroom

Αναβλήθηκε η δίκη της συζύγου και του αδελφού του Γ. Γιακουμάτου

Για τις 11 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε από το β’ αυτόφωρo μονομελές δικαστήριο,  η δίκη της συζύγου του Γεράσιμου Γιακουμάτου, Ελένης, του…

giakoumatos 1

Για τις 11 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε από το β’ αυτόφωρo μονομελές δικαστήριο,  η δίκη της συζύγου του Γεράσιμου Γιακουμάτου, Ελένης, του αδελφού του, Δημήτρη, και δύο ακόμη υπαλλήλων τους, τη διαχειρίστρια και τον λογιστή του οίκου ευγηρίας στο Νέο Ψυχικό, οι οποίοι κατηγορούνται για τη διάπραξη φορολογικού αδικήματος που αφορά στην απόκρυψη ποσού 24.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου έκανε δεκτό το αίτημα του συνηγόρου των κατηγορουμένων Μιχάλη Δημητρακόπουλου για κλήτευση στο δικαστήριο, με τη ιδιότητα του μάρτυρα, μελών της οικονομικής αστυνομίας, τα οποία εμφανίζονται από τον ίδιο να πιέστηκαν να συντάξουν μηνυτήρια αναφορά, προκειμένου όπως είπε να ασκήθει πολιτική πίεση στον Γεράσιμο Γιακουμάτο.

Νωρίτερα στο δικαστήριο, ο κ. Δημητρακόπουλος υπέβαλε ένσταση, ζητώντας να κηρυχθεί απαράδεκτη η ποινική δίωξη σε βάρος των εντολέων του υποστηρίζοντας ότι κακώς οι τέσσερις κατηγορούμενοι συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες μετά από μηνυτήρια αναφορά της οικονομικής αστυνομίας.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη