Newsroom

Newsroom

Παπαδημούλης για Άδωνι: Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο βρώμικος

Δριμύτατη επίθεση κατά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης με φόντο την κόντρα…

Δριμύτατη επίθεση κατά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης με φόντο την κόντρα που έχει ξεσπάσει με αφορμή την τροπολογία για τα φάρμακα, που έφτασε στη Βουλή για ονομαστική ψφοφορία.

«Ήξερα για τον κ. Γεωργιάδη ότι είναι ακραίος. Ήξερα ότι είναι αναξιόπιστος. Έβριζε τον Σαμαρά ως τον χειρότερο υπουργό και τώρα τον θεωρεί τον καλύτερο πρωθυπουργό. Έλεγε ότι δεν θα πάω στη Νέα Δημοκρατία και τώρα είναι πρωτοκλασάτος, δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο μικρός και τόσο βρώμικος» τόνισε σε συνεντευξη που παραχώρησε στο Real fm, ενώ συνέχισε: «Βρώμικος είναι όταν καταγγέλλει ένα κόμμα το οποίο δεν έχει κυβερνήσει. Το οποίο δεν έχει καμία ευθύνη για τις αποφάσεις που οδήγησαν σε αυτό το πάρτι. Το καταγγέλλει ότι δήθεν υπηρετεί συμφέρονται. Είμαστε τόσο φτηνοί  και τόσο βλάκες ώστε για 3.500 ευρώ διαφημιστικά έσοδα που πήρε “Το Κόκκινο”, να πουληθούμε;».

Στη συνέχεια, ο κ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε και στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια, δηλώνοντας: «Αν επικεντρώναμε αποκλειστικά την πρόταση στον Βενιζέλο θα μας έλεγαν ότι η πρότασή μας στοχοποιεί τον Βενιζέλο. Αντίθετα, η πρόταση μας λέει να ψαχτούν οι πάντες και τα πάντα από την αφετηρία μέχρι και τον νόμο Βενιζέλου. Αν το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι όλα έχουν γίνει σωστά, αν η ΝΔ θεωρεί ότι αντέχει τον έλεγχο, ας ψηφίσουν την πρόταση εξεταστικής επιτροπής», ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη στάση της Δημοκρατικής Αριστεράς: «Ξαφνιάστηκα πάρα πολύ δυσάρεστα, όταν μετά το “παρών” της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση έσπευσαν να πουν όχι στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…