Newsroom

Newsroom

Προφυλάκιση Παπαγεωργόπουλου ζητάει ο εισαγγελέας

Την προφυλάκιση του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Β. Παπαγεωργόπουλου και του Μ. Ζορπίδη  ζητά ο εισαγγελέας εφετών. Την τελική απόφαση για…

papageorgopoulos

Την προφυλάκιση του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Β. Παπαγεωργόπουλου και του Μ. Ζορπίδη  ζητά ο εισαγγελέας εφετών. Την τελική απόφαση για την προφυλάκιση των δύο ανδρών θα πάρει το Συμβούλιο Εφετών κάνοντας ή όχι δεκτή την εισήγηση του Εισαγγελέα.

Σε τραπεζικούς λογαριασμούς του Β. Παπαγεωργόπουλου βρέθηκε ποσό ύψους 1.000.040 ευρώ, ενώ στους λογαριασμούς του Μ. Ζορπίδη και του Μ. Λεμούσια είναι αντιστοίχως 6 εκατ. και 870.000 ευρώ.

Να απολογηθούν μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Μαΐου κλήθηκαν από τον γ’ ειδικό ανακριτή της πόλης, οι 25 κατηγορούμενοι οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση υπεξαίρεσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης, μέσα στους οποίους είναι και ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Β. Παπαγεωργόπουλος.

Ανώτεροι υπάλληλοι, Διευθυντές τμημάτων, πρώην Αντιδήμαρχοι, ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Μ. Λεμούσιας, ακόμη και ο πρώην δήμαρχος Β. Παπαγεωργόπουλος είναι μέσα στους 25 που κατηγορούνται για κακουργήματα υπεξαίρεσης σε βάρος του Δημοσίου και πλαστογραφία, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις περί καταχραστών του Δημοσίου, καθώς επίσης και για πλημμέλημα παράβασης καθήκοντος.

Προς το παρόν ο πρώην υπάλληλος της Ταμειακής Υπηρεσίας του δήμου Παναγιώτης Σαξώνης, ο οποίος καλείται εκ νέου σε απολογία, είναι ο μόνος που έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή