Newsroom

Newsroom

Πιστέυω ότι ήταν ένα ηθικό λάθος και δεν είμαι περήφανος γι' αυτό…

Εφ όλης της ύλης μίλησε ο πρώην ισχυρός άνδρας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1.…

Εφ όλης της ύλης μίλησε ο πρώην ισχυρός άνδρας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1.

Αναφέρθηκε στην πρόσφατη δικαστική περιπέτεια που είχε στη Νέα Υόρκη που του στοίχισε όχι μόνο τη θέση του προέδρου του ΔΝΤ αλλά και την δυνατότητα να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες προεδρικές εκλογές στη Γαλλία σαν υποψήφιος του Σοσιαλιστικού κόμματος.

Ένιωσα ταπεινωμένος και φοβήθηκα είπε για την σύλληψη του στις ΗΠΑ ενώ υπερασπίστηκε την αθωότητα του λέγοντας ότι το γεγονός με την καμαριέρα στο αμερικανικό ξενοδοχείο δεν περιείχε βία ή οποιαδήποτε είδους πίεση. Δήλωσε μετανιωμένος για ότι έγινε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και αναφέρθηκε στη γυναίκα του, γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, λέγοντας ότι είναι μια εκπληκτική γυναίκα και χωρίς αυτήν δεν θα τα είχε καταφέρει.

Είπε ότι θα ήθελε να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της χώρας το 2012 αλλά δυστυχώς αυτή η προοπτική σβήστηκε από το χάρτη και τώρα θα χρειαστεί χρόνο για να σκεφτεί τις επόμενες πολιτικές κινήσεις του.

Για την Ευρωπαϊκή και ελληνική κρίση δήλωσε ότι παραμένει ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα και ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Ο ίδιος πιστεύει ότι το ελληνικό χρέος θα πρέπει με κάποιο τρόπο να διαγραφεί χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και ότι εκτιμά ότι η Ελλάδα δεν έχει ακόμη κάνει αυτά που έπρεπε ενώ και οι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν παρενέβη έγκαιρα και είπε χαρακτηριστικά Το πρόβλημα των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων είναι ότι κάνουν πολύ λίγα ή πολύ καθυστερημένα, ή και τα δύο μαζί: πολύ λίγα και πολύ καθυστερημένα”

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη