Newsroom

Newsroom

ΑΝΤΑΡΣΙΑ στο ΠΑΣΟΚ λένε τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης

Αρκετά ενημερωμένοι είναι οι New York Times που αναφέρονται στις τελευταίες εξελίξεις και την κυβερνητική κρίση στην Ελλάδα αναφέροντας την…

Αρκετά ενημερωμένοι είναι οι New York Times που αναφέρονται στις τελευταίες εξελίξεις και την κυβερνητική κρίση στην Ελλάδα αναφέροντας την αντίθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου στο δημοψήφισμα, τονίζοντας «ο κ. Παπανδρέου αναγκάστηκε να συγκαλέσει έκτακτο υπουργικό συμβούλιο μετά την αναδυόμενη ανταρσία ανάμεσα στους υπουργός του, που μόλις μιά μέρα πριν είχαν συνταχθεί μαζί του στην ιδέα του δημοψηφίσματος.

Στα πρόθυρα της κατάρρευσης η Ελληνική κυβέρνηση γράφουν στο πρώτο θέμα τους οι Times του Λονδίνου. Το δημοψήφισμα έχει διχάσει την κυβερνητική παράταξη και υπάρχουν ισχυροί κλυδωνισμοί ενώ σημειώνουν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μια ισχυρή προσωπικότητα, υπουργός Οικονομικών διαφοροποιήθηκε από την απόφαση του πρωθυπουργού για δημοψήφισμα μόλις επέστρεψε από τη συνάντηση των Καννών.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν στηρίζουν τον Παπανδρέου αναφέρει η διαδικτυακή έκδοση του BBC στο άρθρο του για το δημοψήφισμα στην Ελλάδα και μια φωτογραφία του Ευάγγελου Βενιζέλου. Αναφέρεται αναλυτικά στις εξελίξεις στην Ελλάδα και την διαφωνία του υπουργού Οικονομικών στο δημοψήφισμα και τις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

Η διαδικτυακή έκδοση του CNN δεν έχει ακόμη προλάβει να ανανεωθεί με τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στην Ελλάδα και προβάλει τη χθεσινή δήλωση του πρωθυπουργού από τις Κάννες να προχωρήσει σε δημοψήφισμα με τίτλο «Αισιόδοξος ο Έλληνας πρωθυπουργός για το δημοψήφισμα».
Ένα άλλο άρθρο με τίτλο «θα επιβιώσει η ελληνική κυβέρνηση από την κρίση χρέους;» αναφέρεται στα μαύρα σύννεφα που μαζεύονται στην κυβερνητική παράταξη ενόψη της επικείμενης ψήφου εμπιστοσύνης και των αντιδράσεων που υπάρχουν μέσα στο ΠΑΣΟΚ για το δημοψήφισμα, χωρίς να περιέχει τις πρωινές εξελίξεις.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…