Newsroom

Newsroom

Υποβάθμιση της ασφάλειας των πολιτών στην Κοζάνη καταγγέλλει η Ραχήλ Μακρή

“Η συγκυβέρνηση αποδεικνύει την ανικανότητα της να διαχειριστεί θέματα υψίστης σημασίας, που άπτονται της ασφάλειας των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας”,…

makri 14

“Η συγκυβέρνηση αποδεικνύει την ανικανότητα της να διαχειριστεί θέματα υψίστης σημασίας, που άπτονται της ασφάλειας των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας”, αναφέρει σε δήλωσή της αναφορικά με τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αστυνομικά τμήματα της περιοχής, η ανεξάρτητη βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή καταγγέλοντας ότι ενώ “είναι γνωστά τα αυξημένα προβλήματα των υπηρεσιών που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές δυνάμεις της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και την έλλειψη κατάλληλου εξοπλιστικού υλικού, η συγκυβέρνηση αντί να φροντίζει για την αποκατάστασή τους, προκειμένου για τη εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία τους, αντιθέτως στοχεύει στη κατάργηση και το κλείσιμο των αστυνομικών τμημάτων Σιάτιστας και Νεαπολέως”.

“Γίνεται φανερό ότι κύριο μέλημα της θα έπρεπε να είναι η αντιμετώπιση των αυξημένων λειτουργικών προβλημάτων των αστυνομικών τμημάτων των παραπάνω περιοχών, αντί αυτού επιλέγει την αποδυνάμωσή τους και τη κατάργησή τους, υποβαθμίζοντας τις υπηρεσίες της ελληνικής αστυνομίας”, καταλήγει η βουλευτής. 

Στο πλαίσιο αυτό η Ραχήλ Μακρή, κατέθεσε την υπ. αρ. 3474/9-10-14 ερώτηση, καλώντας τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια, να διαβεβαιώσει θεσμικά και υπεύθυνα τον Δήμαρχο Βοΐου, για την εξασφάλιση απρόσκοπτης συνέχισης λειτουργίας των αστυνομικών τμημάτων Σιάτιστας και Νεαπολέως, αξιοποιώντας την  επιστολή του Δημάρχου Βοΐου, σχετικά με την  διατήρηση των αστυνομικών τμημάτων Σιάτιστας και Νεαπολέως.

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…