Newsroom

Newsroom

Υπόθεση θανάτων τριών παιδιών: «Καλούν κόσμο να λιντσάρει τη μητέρα», δηλώνει ο δικηγόρος 

Αγριεύει επικίνδυνα η υπόθεση με τους θανάτους των μικρών παιδιών στην Πάτρα

Screenshot 7 6

Ενώ ο δικαστικός λειτουργός «ξεσπούσε» με μηνύματα – μέσω της εφημερίδας «Πελοπόννησηος» – να σταματήσουν κάποιοι να γίνονται «ντετέκτιβ» του CSI, για τη γνωστή υπόθεση με τον θάνατο των τριών κοριτσιών, η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να δέχεται απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά της από χρήστες του facebook και γενικότερα του διαδικτύου, που νομίζουν ότι… «εντόπισαν» τον «δολοφόνο»!

Οπως δήλωσε στην «Π» ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Κόττας, εστάλη μήνυμα με παραλήπτες τους γονείς από μία κυρία (το όνομα της οποίας γνωρίζουν οι συνήγοροι) και στο οποίο «καλεί κόσμο να μεταβούν έξω από το σπίτι της οικογένειας να βρουν τη μητέρα και να τη λιντσάρουν»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «Εγκληματολογικό» της Ασφάλειας Αθηνών δεν έχει ακόμη ξεκινήσει τη διενέργεια καταθέσεων από γιατρούς. Οι γιατροί του Νοσοκομείου «Παίδων» θα κληθούν πρώτοι, καθώς η κατάθεσή τους αναμένεται να φωτίσει πολλές πτυχές της «σκοτεινής» αυτής υπόθεσης. Αλλωστε ας μην ξεχνάμε πως εκεί κατέληξε η Τζωρτζίνα.

Τόσο ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών Ανδρέας Ηλιάδης όσο και η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, δήλωσαν χθες στην «Π» πως είναι στη διάθεση των Αρχών, αν τους χρειαστούν, ώστε να καταθέσουν. Και οι δύο μάλιστα είπαν πως δεν είναι δυνατόν σε μία τέτοια υπόθεση να ακούγονται φωνές ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν.

«Εμείς σώσαμε τη Τζωρτζίνα την πρώτη φορά. Τον Απρίλιο. Το θυμάστε αυτό. Την σώσαμε και περιμένουμε θεσμικά να κληθούμε για πιθανή κατάσταση. Κάποιοι γιατροί έκλαψαν όταν σώθηκε αυτό το κορίτσι. Σώσαμε τότε μία ζωή» καταλήγει ο κ. Ηλιάδης.

Πηγή/φωτο: pelop.gr

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής