Newsroom

Newsroom

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: «Απειλούν να με σκοτώσουν» λέει η μητέρα του (Video)

«Απειλήθηκα 2-3 φορές, προσπάθησαν να με χτυπήσουν, να με σκοτώσουν αλλά ευτυχώς τους ξέφυγα».

image 1 2

Τέλος, δεν έχει ο «Γολγοθάς» της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία από το 2012 ψάχνει να βρει που βρίσκεται το δολοφονημένο παιδί της. Η υπόθεση η οποία έχει παραμείνει ανοιχτή -για πάνω από μια δεκαετία- συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα και να συγκλονίζει.

Είναι μία υπόθεση ανοιχτή από το 2012, όταν ο 26χρονος τότε έπεσε θύμα απαγωγής και δολοφονήθηκε. Η μητέρα του θύματος δεν έχει σταματήσει από τότε να αγωνίζεται για να βρεθεί η σορός του παιδιού της.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με την αστυνομία να φτάνει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια.

Η μητέρα δέχεται απειλές

Ερωτηθείσα η μητέρα του Μάριου, αν έχει απειληθεί πότε είπε: «Έχω απειληθεί αλλά δεν τους δίνω σημασία, δεν τους φοβάμαι, πιστεύω στο Θεό. Απειλήθηκα 2-3 φορές, προσπάθησαν να με χτυπήσουν, να με σκοτώσουν αλλά ευτυχώς τους ξέφυγα και δεν πρόκειται να τους αφήσω να μου κάνουν κακό. Τον περασμένο μήνα έγιναν αυτά».

Ήρθε ένα αυτοκίνητο και έπεσε μπροστά μου, μου έλεγαν διάφορα και έφυγα. Μετά ήρθε ένα μηχανάκι. Μετά ήρθε ένας κύριος να μπει μέσα στο σπίτι μου, τον έσπρωξα και έφυγα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν πήγα να καταγγείλω τίποτα. Συζήτηση με το δικηγόρο μου και έχω πάρει τις προφυλάξεις μου», συμπλήρωσε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου.

Δείτε το βίντεο:

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση

Ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι δύο άνδρες 53 και 54 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται στην υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να απολογηθούν και οι δύο γιοι του καταδικασμένου ως εγκεφάλου, ένας εν ενεργεία και ένας εν αποστρατεία, αστυνομικοί οι οποίοι αντιμετωπίζουν επίσης σοβαρές κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο κατηγορούμενοι οι οποίοι απολογήθηκαν σήμερα αρνήθηκαν την οποιαδήποτε ανάμειξη τους στην ερευνώμενη υπόθεση.

Μετά την απόρριψη της αίτησης που κατέθεσαν χθες οι συνήγοροί τους περί ακυρότητας της διαδικασίας, οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν λίγο πριν από τις 8 το πρωί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία και της αρπαγής κατά συναυτουργία.

Τι εκτιμούν οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν πριν από λίγες ημέρες, βάσει ενταλμάτων σύλληψης που είχε εκδώσει ο ανακριτής, καθώς φέρονται να είχαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον «εγκέφαλο» της συμμορίας για την μεταφορά και την εξαφάνιση του πτώματος.

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως τα συγκεκριμένα άτομα με τη βοήθεια συνεργών σκηνοθέτησαν ένα ταξίδι και αγόρασαν μια μεγάλη ποσότητα κάρβουνου με σκοπό να εξαφανίσουν τη σορό του Μάριου Παπαγεωργίου.

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…

Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

via 252863 212661 type13262

Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

Απαράδεκτος 44χρονος στη Χερσόνησο της Κρήτης άσκησε βία στη γυναίκα του και τα παιδιά του

Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο πατέρας και κόρη που τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα – Μία σύλληψη

fotovolida

Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο πατέρας και κόρη που τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα – Μία σύλληψη

Ο άνδρας εκτόξευσε χθες το απόγευμα μία ναυτική φωτοβολίδα που κατέληξε στην αυλή σπιτιού, με…