Ύποπτη μυστική συνάντηση Ψυχάρη – Ντογιάκου

Μείζον ζήτημα -με ξεκάθαρες ποινικές προεκτάσεις- προκύπτει για τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο, μετά τη σημερινή αποκάλυψη της «Αυγής» για μυστική συνάντησή του με τον Σταύρο Ψυχάρη, ο οποίος έχει νομικές εκκρεμότητες εξαιτίας των ελλιπών δηλώσεων «πόθεν έσχες» του.

5720d0171dc5240d3b8b4af2

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στη Φιλοθέη, στο σπίτι του δικηγόρου και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Σαραντίτη. Πρόκειται για τον άνθρωπο το δικηγορικό γραφείο του οποίου στο Κολωνάκι εμφανίζει ως έδρα της η κυπριακή εταιρία BRIONTE LIMITED του Σταύρου Ψυχάρη.

Η γνωριμία Σαραντίτη – Ψυχάρη, σύμφωνα με την «Αυγή» ξεκινά μάλιστα από πολύ παλιά, αφού αμφότεροι διατηρούν εξοχικές κατοικίες στην αποκαλούμενη «ελληνική Ριβιέρα» στο Πόρτο Χέλι, περιοχή γνωστή και για τις δεκάδες offshore εταιρίες που τη δηλώνουν ως έδρα.

Όπως μάλιστα έχει αποκαλύψει το koutipandoras.gr η εταιρία BRIONTE του Ψυχάρη, το 2006 αγόρασε στην περιοχή, έκταση 26 στρεμμάτων. Και παρότι στα επίσημα συμβόλαια αγοράς (με αριθμό 28590 και 28591) η BRIONTE εμφανίζεται ως αγοραστής, στο οικόπεδο εμφανίζεται και επιβλέπει την ανέγερση πολυτελούς βίλας ο Σταύρος Ψυχάρης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντογιάκος και ο Ψυχάρης βρέθηκαν επίσης από την ίδια πλευρά του λόφου, στην πρόσφατη κόντρα Παπαγγελόπουλου – Τσατάνη στην υπόθεση Βγενόπουλου, τον οποίο άλλωστε με ιδιαίτερο σθένος είχε υπερασπιστεί ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη.

Η συνάντηση του Ντογιάκου με τον Ψυχάρη είναι βέβαια πέρα από ηθικά και πειθαρχικά αλλά και ποινικά κολάσιμη. Πρόκειται δηλαδή για αδίκημα το οποίο θα πρέπει να διωχθεί, αφού απαγορεύεται να συναντάται –και μάλιστα υπό τέτοιες, μυστικές συνθήκες- ο διώκτης, δηλαδή ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, με τον διωκόμενο, δηλαδή τον Σταύρο Ψυχάρη.

Γάζα: Έβγαλαν ζωντανό έμβρυο από την κοιλιά της εγκύου μητέρας του που σκοτώθηκε από ισραηλινό βομβαρδισμό (video)

ΓΑΖΑ ΒΡΕΦΟΣ

Γάζα: Έβγαλαν ζωντανό έμβρυο από την κοιλιά της εγκύου μητέρας του που σκοτώθηκε από ισραηλινό βομβαρδισμό (video)

Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των γιατρών, από την στιγμή που αντιλήφθηκαν ότι χτυπούσε η καρδιά του.