Newsroom

Newsroom

Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και δωροδοκίας στην Τσέλσι

Στην πρόσληψη δικηγορικής εταιρίας προχώρησε η Τσέλσι για να διερευνήσει καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης σε ποδοσφαιριστή της ομάδας νέων τη δεκαετία του 70'. Κατά το ρεπορτάζ της Telegraph, το θύμα είχε δωροδοκηθεί για να μην αποκαλύψει στα μίντια τις κατηγορίες του.

583ffa721dc524ae388b4801

Συγκεκριμένα, η καταγγελία αφορά τον Έντι Χιθ, πρώην στέλεχος του τμήματος σκάουτινγκ, που εργαζόταν από το 1968 έως το 1979 και έχει πλέον αποβιώσει. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Telegraph, ο Χιθ κακοποίησε σεξουαλικά νεαρό ποδοσφαιριστή, προσθέτοντας πως πριν από τρία χρόνια υπήρχε καταβολή χρημάτων στο θύμα από την Τσέλσι, προκειμένου να μην δημοσιοποιήσει τις κατηγορίες του.

Ο σύλλογος αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για το θέμα, εκδίδοντας την εξής ανακοίνωση: «Η Τσέλσι έχει αναθέσει την υπόθεση σε ανεξάρτητο δικηγορικό γραφείο για την διεξαγωγή έρευνας σχετικά με συγκεκριμένο εργαζόμενο του συλλόγου την δεκαετία του ’70, ο οποίος έχει πεθάνει. Ο σύλλογος είναι επίσης σε επαφή με την FA ώστε να διασφαλιστεί κάθε είδους πιθανή βοήθεια ως μέρος της ευρύτερης έρευνας τους. Αυτό θα περιλαμβάνει την παροχή όλων των σχετικών πληροφοριών στην FA που προκύπτουν από την έρευνα του συλλόγου».

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…