Υπό κράτηση η πρώην σύζυγος του δράστη της επίθεσης στη Νίκαια

Η πρώην σύζυγος του άνδρα τυνησιακής καταγωγής που αιματοκύλισε χθες το βράδυ τη Νίκαια της Γαλλίας, σκοτώνοντας 84 ανθρώπους, τέθηκε σήμερα υπό κράτηση από τις γαλλικές αρχές, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μια αστυνομική πηγή.

5788ea8e1dc52442698b46fd

Οι ερευνητές επιχειρούν να διαλευκάνουν τα κίνητρα του Μοχάμεντ Λαουαϊέζ Μπουλέλ, 31 ετών, καλώντας τους συγγενείς και γνωστούς του να καταθέσουν κι επιπλέον προσπαθούν να επιβεβαιώσουν εάν αυτός ο άνδρας είχε ενδεχομένως συνεργό.

51 ευρωπαϊκές και ασιατικές χώρες καταδικάζουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη και στην Ασία

Ηγέτες και εκπρόσωποι 51 ασιατικών και ευρωπαϊκών χωρών, που συγκεντρώθηκαν σήμερα στη Μογγολία, καταδίκασαν σε κοινό ανακοινωθέν που εξέδωσαν τις πρόσφατες “τρομοκρατικές επιθέσεις μίσους και δειλίας” στην ευρασιατική ήπειρο, η τελευταία από τις οποίες πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στη Νίκαια.

“Επαναλαμβάνουμε μια αυστηρή και απερίφραστη καταδίκη της τρομοκρατίας σε όλες της τις μορφές και τις εκδηλώσεις, όποιοι κι αν είναι οι δράστες, τα κίνητρά τους ή η περιοχή (που τίθεται στο στόχαστρο)”, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση αυτή που εκδόθηκε με την ευκαιρία της 11ης συνόδου κορυφής Ευρώπης-Ασίας (Asem).

“Επαναλαμβάνουμε τη δέσμευσή μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να καταπολεμήσουμε τη μάστιγα της τρομοκρατίας, και την ανάγκη να οδηγηθούν οι υπεύθυνοι ενώπιον της δικαιοσύνης σύμφωνα με τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και όπως προβλέπει το διεθνές δίκαιο”, καταλήγει το κείμενο.

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…