Newsroom

Newsroom

"Υπό αίρεση" η θετική ψήφος Φίλη στο Δ.Σ της ΕΡΤ

Θετική εισήγηση υπό αίρεση δήλωσε ότι παρέχει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης στο προτεινόμενο ΔΣ της ΕΡΤ, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Είπε μάλιστα πως βρίσκεται "σε δυσχερή θέση" ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος και πως σε καμία περίπτωση δε δίνει λευκή επιταγή.

filis 3

Θετική εισήγηση υπό αίρεση δήλωσε ότι παρέχει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης στο προτεινόμενο ΔΣ της ΕΡΤ, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Είπε μάλιστα πως βρίσκεται “σε δυσχερή θέση” ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος και πως σε καμία περίπτωση δε δίνει λευκή επιταγή.

«Δεν θέλω να δοθεί μήνυμα σε διάφορους καλοθελητές ότι είμαι σε αντιπαράθεση με τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση», υπογράμμισε.

Ο Νίκος Φίλης εξέφρασε ενστάσεις για τον ίδιο το νόμο που επιτρέπει στον εκάστοτε υπουργό να διορίζει τον ΔΣ της ΕΡΤ, αφήνοντας έτσι αιχμές κατά του αρμόδιου υπουργού Νίκου Παππά. Δικαιολογώντας την έστω υπό αίρεση θετική του εισήγηση, εξήγησε πως ψηφίζει θετικά γιατί θέλει να ανοίξει την ΕΡΤ. 

 

ΦΩΤΟ: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, eurokinissi

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…