Newsroom

Newsroom

Υπαρκτή η απειλή τρομοκρατικής επίθεσης στο Euro, σύμφωνα με τον Ολάντ

H απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου στη Γαλλία «είναι υπαρκτή αλλά δεν πρέπει να αφεθούμε ποτέ στον τρόμο», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, πέντε μόλις ημέρες πριν από την έναρξη της διοργάνωσης.

5729ed271dc524f4378b47c2

«Αυτή η απειλή θα υφίσταται, δυστυχώς, για πολύ καιρό» πρόσθεσε, μιλώντας στο κρατικό ραδιοφωνικό δίκτυο France Inter. «Επομένως», είπε, «πρέπει να λάβουμε όλα (τα μέτρα) που θα διασφαλίσουν ότι το Euro 2016 θα στεφθεί με επιτυχία».

Όπως διαβεβαίωσε ο Φρανσουά Ολάντ, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια, καθώς πάνω 90.000 αστυνομικοί και σωματοφύλακες θα προστατεύουν τα στάδια και τους χώρους των φιλάθλων. Στη Γαλλία αναμένονται περισσότεροι από επτά εκατομμύρια οπαδοί το διάστημα μεταξύ 10ης Ιουνίου και 10ης Ιουλίου.

Ακόμη, ο Γάλλος Πρόεδρος επιτέθηκε στους απεργούς, λέγοντας ότι κανείς δεν θα έδειχνε κατανόηση σε περίπτωση που οι απεργίες των εργαζομένων στους σιδηροδρόμους και των πιλότων της Air France εμποδίσουν τους θεατές να ταξιδέψουν μεταξύ των 10 πόλεων που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες.

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…