Ξυλοδαρμός δημοτικών αστυνομικών από θαμώνες καφετέριας

Επίθεση δέχθηκαν δυο δημοτικοί αστυνομικοί στον Άγιο Ελευθέριο στη διάρκεια τυπικού ελέγχου για απομάκρυνση κινητών εμποδίων από θέσεις στάθμευσης.

59fca2271dc524a05c8b4646

Το περιστατικό συνέβη στις 31 Οκτωβρίου αλλά έγινε γνωστό σήμερα. Σύμφωνα με καταγγελία των συναδέλφων τους στο dimastin.gr, το απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα της 31ης Οκτωβρίου στον Άγιο Ελευθέριο (Άνω Πατήσια) όταν οι δύο Αστυνομικοί του Δ. Αθηναίων, μετέβησαν σε καταγγελία ρουτίνας, προκειμένου να κάνουν συστάσεις σε πολίτη της περιοχής ο οποίος διατηρούσε αναπηρική θέση στο οδόστρωμα και τοποθετούσε εμπόδιο ώστε να αποτρέπεται η στάθμευση στο σημείο αυτό.

Οι αστυνομικοί εξήγησαν στον πολίτη ότι θα πρέπει να αποσύρει το εμπόδιο και ακολούθησε συζήτηση σε ήπιους τόνους μπροστά είσοδο της πολυκατοικίας οπού διέμενε.

Ξαφνικά βγαίνουν από τη διπλανή καφετέρια 2 άνδρες ηλικίας 30-35 ετών και αρχίζουν να προπηλακίζουν τους δύο Δημοτικούς Αστυνομικούς. Ο ένας από αυτούς πλησιάζει με απειλητικές διαθέσεις τον ένα Δημοτικό Αστυνομικό λέγοντάς του «Φύγετε από εδώ πέρα, είναι η γειτονιά μου» ενώ ο τελευταίος του ζητάει να μην παρεμβαίνει στη συζήτηση καθώς το θέμα δεν το αφορά και να αποχωρήσει.

Εκείνη τη στιγμή ο νεαρός αυτός άνδρας αντέδρασε βίαια, γρονθοκοπώντας τον Δημοτικό Αστυνομικό στο πρόσωπο με αποτέλεσα να χάσει τις αισθήσεις του, με τον πολίτη να προσπαθεί να προφυλάξει τον ήδη λιπόθυμο υπάλληλο από τις άγριες διαθέσεις του νεαρού αυτού άνδρα οδηγώντας τον στο εσωτερικό της πολυκατοικίας και αργότερα στο διαμέρισμά του για τις πρώτες βοήθειες.

Ο νεαρός άνδρας απειλούσε ότι όταν βγει από την πολυκατοικία θα τον σκοτώσει ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε στον δεύτερο Δημοτικό Αστυνομικό όπου με ανείπωτο μένος τον ρίχνει στο έδαφος χτυπώντας τον αλύπητα με κλωτσιές και μπουνιές σε κεφάλι, πρόσωπο, πλάτη, πλευρά κλπ. Με δυσκολία μετά από λίγα λεπτά και έχοντας δεχτεί σωρεία χτυπημάτων, κατάφερε να ξεφύγει τρέχοντας προς την οδό Αχαρνών ενώ ο νεαρός άνδρας κατευθύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι δύο δημοτικοί αστυνομικοί μεταφέρθηκαν για προληπτικές εξετάσεις στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς, συνοδευόμενοι από συναδέλφους τους ενώ τη επόμενη ημέρα κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστου στο Α.Τ. Άνω Πατησίων μαζί με δικηγόρο του Δήμου Αθηναίων, ενώ παράλληλα εξετάστηκαν από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

παλαι συνταγμα

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

Εκατοντάδες άνθρωποι από φιλο-παλαιστινιακές οργανώσεις, αλληλέγγυοι, συμμετείχαν στη δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για όσα τραγικά συμβαίνουν…

H πρώτη δήλωση του Πάρι Καρβουνόπουλου μετά το εγκεφαλικό: Μου έδωσε αναβολή ο Θεός

karvounopoulos

H πρώτη δήλωση του Πάρι Καρβουνόπουλου μετά το εγκεφαλικό: Μου έδωσε αναβολή ο Θεός

Συγκλονιστική ανάρτηση από τον δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο, μετά την περιπέτεια υγείας του και το εγκεφαλικό.