Newsroom

Newsroom

Χτύπησε με ρόπαλο, μαχαίρωσε και αποκεφάλισε τον βιαστή της κοπέλας του, αφού πρώτα ήπιε μπύρες μαζί του

Μια άκρως παρανοϊκή ιστορία φαίνεται πως ξετυλίγεται στη Μινεσόταν των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένας 35χρονος αποκεφάλισε 20χρονο άνδρα που φέρεται να είχε βιάσει προηγουμένως τη σύντροφό του. Στο ενδιάμεσο, οι τρεις τους είχαν βγει για μπύρα και έκαναν χρήση ναρκωτικών.

57751e921dc52491468b46d6

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον 35χρονο που φέρεται να δολοφόνησε και να αποκεφάλισε τον επίσης φερόμενο ως βιαστή της συντρόφου του. Ο 35χρονος Τζόζεφ Θόρσεν φαίνεται σύμφωνα με τις μαρτυρίες πως χτύπησε το θύμα, ονόματι Ντέιβιντ Χέιμαν, στο κεφάλι με ένα ρόπαλο του baseball, πριν τον μαχαιρώσει στην κοιλιακή χώρα και του αφαιρέσει το κεφάλι χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι. Η αστυνομία αναφέρει πως στη συνέχεια ο δράστης έβαλε το κεφάλι του θύματος σε μια σακούλα και το πέταξε σε δάσος κοντά στην περιοχή. Το σώμα του θανόντος βρέθηκε σε άλλο μέρος.

Όσο κι αν πρόκειται για ένα φρικτό έγκλημα, εκείνο που προκαλεί ακόμη περισσότερα ερωτηματικά, είναι ο τρόπος που έφτασε ο άνδρας στο έγκλημα, όπως τον περιγράφει η σύντροφός του.

Ο 20χρονος Χέιμαν δέχθηκε επίσκεψη από το δολοφόνο του και τη σύντροφό του στο διαμέρισμά του. Η γυναίκα ισχυριζόταν πως ο 20χρονος την είχε βιάσει και έτσι, όπως αναφέρει στις αρχές συμφώνησε με το ζευγάρι να τον δέσουν σε μια καρέκλα. Τότε η γυναίκα τον γρονθοκόπησε και του έσπασε τη μύτη.

Στον ξυλοδαρμό συμμετείχε στη συνέχεια και ο Θόρσεν φωνάζοντας στο δεμένο άνδρα πως δεν έπρεπε να “βιάσει το κορίτσι” του.

Εν συνεχεία, η κοπέλα αναφέρει πως οι τρεις τους αποφάσισαν να πάνε όλοι μαζί για μπύρα (!!) και έτσι έφυγαν από το σημείο με το αμάξι του θύματος. Συνάντησαν άλλους γνωστούς και φίλους και όλοι μαζί κάπνισαν χασίς και έκαναν χρήση μεθαμφεταμινών. Στη συνέχεια οι τρεις τους έφυγαν και πάλι με το αυτοκίνητο του Χάιμαν προς το δάσος της περιοχής.

Εκεί, ο Θόρσεν σταμάτησε επικαλούμενος βλάβη και κατέβηκε από το αυτοκίνητο. Η σύντροφός του αναφέρει πως στο αυτοκίνητο υπήρξε εκ νέου καβγάς ανάμεσα στους δύο άνδρες, ενώ το θύμα αποκάλεσε το ζευγάρι “επανειλημμένα άχρηστα σκουπίδια και εκείνη τσούλα”.

Ο Θόρσεν άρπαξε στη συνέχεια ένα ρόπαλο και χτύπησε τον 20χρονο στο κεφάλι, ενώ με ένα μαχαίρι έφερε πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή χώρα του θύματος. Η γυναίκα αναφέρει πως προσπάθησε να αποτρέψει τον σύντροφό της, ενώ το θύμα σφάδαζε στο έδαφος και καλούσε σε βοήθεια.

“Δεν ήταν ο Τζο μου” εκείνη την ώρα, ανέφερε στις αρχές. Ο Θόρσεν πήρε ένα μεγαλύτερο μαχαίρι και αποκεφάλισε το θύμα του.

Ο 20χρονος Χάιμαν είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένος από τις 21 Ιουνίου, όταν δεν εμφανίστηκε στο χώρο εργασίας του. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ένα αστυνομικός εντόπισε όχημα με ‘παραποιημένες πινακίδες’.

Το αυτοκίνητο αποδείχτηκε στη συνέχεια που άνηκε στον Χάιμαν, ενώ οδηγός του όταν εντοπίστηκε από τις αρχές ήταν ο Θόρσεν. Ο συνεπιβάτης του, ήταν εκείνος που ομολόγησε αρχικά πως ο δράστης του είχε εκμυστηρευτεί τον τρόπο που σκότωσε τον Χάιμαν, αλλά και ότι έσυρε το πτώμα του στο δάσος.

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο