Newsroom

Newsroom

Ξετσουτσούρεψε… ο Κώστας Τσουρός-Αηθής επίθεση στον Αντώνη Κανάκη

Ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής με σκωπτικό τρόπο σχολίασε τις δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη για την τηλεόραση, λίγο πριν την πρεμιέρα των «Ράδιο Αρβύλα» (6/11) για τη φετινή σεζόν.

tsouros

Ιδιαίτερα καυστικός εμφανίστηκε ο Κώστας Τσουρός απέναντι στον Αντώνη Κανάκη. Ο παρουσταστής που φέτος βγήκε μπροστά ως responsible εκπομπής…σχολίασε της δηλώσεις του μπαρουτοκαμπισμένου Αντώνη Κανάκη. Ο παρουσιαστής του MEGA αναφέρθηκε με σκληρά λόγια κατά του οικοδεσπότη του Ράδιο Αρβύλα, θίγοντας τη στάση του αλλά και το περιεχόμενο της εκπομπής.

«Ποιος θα κρίνει ποιος είναι πολιτισμένος και ποιος όχι; Δηλαδή ο Αντώνης Κανάκης κρίνει αν ένας άνθρωπος είναι ουσιαστικός και πολιτισμένος; Ο Αντώνης Κανάκης αναπαράγει στην εκπομπή του ό,τι γίνεται στην τηλεόραση, χρησιμοποιεί για να κάνει νούμερα αυτά που κατακρίνει ότι κάνουν οι άλλοι στις εκπομπές τους», παρατηρεί ο Κώστας Τσουρός.

«Δεν έχω δει εγώ τον κύριο Κανάκη να καλεί στο Ράδιο Αρβύλα έναν πολιτισμένο και ουσιαστικό άνθρωπο, για να γεμίσει την εκπομπή του. Δεν έχει αντιμετωπίσει έναν άνθρωπο απέναντί του όπως οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι που δίνουν υλικό στην εκπομπή του», σχολιάζει στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Δεν μπορεί να λες ότι εγώ είμαι έξω από αυτό και να κατακρίνω όλους τους άλλους, ενώ κι εγώ ο ίδιος απ’ αυτό το ίδιο πράγμα κάνω τηλεόραση. Εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση, γι’ αυτό είπα ότι εκπλήσσομαι», υπογραμμίζει ο Κώστας Τσουρός που προπαθεί να αφήσει το τηλεοπιτκό του αποτύπωμα στην τηλεροάση ως παρουσιαστής. Αλλωστε γνωστόν τοις πάσι στα τηλεοπτικά δρώμενα …αν δεν κράξεις τον ατνθπαλι τηλεθέαση δεν βλέπεις!

 

Ιράν: Βρέθηκε το ελικόπτερο του Ραΐσι-Ούτε λέξη για την τύχη του προέδρου και του ΥΠΕΞ

elikoptero

Ιράν: Βρέθηκε το ελικόπτερο του Ραΐσι-Ούτε λέξη για την τύχη του προέδρου και του ΥΠΕΞ

Tο ελικόπτερο που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί ανακαλύφθηκε από ομάδες έρευνας και…

Κασσελάκης από Εύοσμο: «Η ΝΔ κυβερνά πέντε χρόνια τώρα και δεν μπορεί ακόμα να λέει ότι για όλα φταίει ο Τσίπρας του 2015»

kasselakisευοσμοσ

Κασσελάκης από Εύοσμο: «Η ΝΔ κυβερνά πέντε χρόνια τώρα και δεν μπορεί ακόμα να λέει ότι για όλα φταίει ο Τσίπρας του 2015»

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη