Newsroom

Newsroom

Ξέσπασμα από την Ελεονώρα Μελέτη: «Αυτή την προσβολή δεν θα την αφήσω να αιωρείται, με θίγει ως άνθρωπο» (video)

«Προκαλώ τους συνεργάτες μου, αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, να βγουν και να το πουν», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη

profile player 960x540 10

Το πρόωρο τέλος της εκπομπής της στο Mega έσπευσε να σχολιάσει η Ελεωνόρα Μελέτη στις κάμερες των καναλιών, με την ίδια να αναφέρει ότι ο κύκλος του συγκεκριμένου πρότζεκτ κλείνει με γλυκιά γεύση, ξεσπώντας παράλληλα για μερικά πράγματα που ειπωθήκαν.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε ότι τα σχόλια σχετικά με το πώς συμπεριφέρθηκε στους συνεργάτες της τη θίγουν ως άνθρωπο, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο είναι προσβολή. Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς προκάλεσε τους συνεργάτες της αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο να βγουν και να το πουν.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη άκουσα τον κύριο Θοδωρή Ρακιντζή να αφήνει αιχμές ότι εγώ αδιαφόρησα παντελώς για την ομάδα μου, μη δίνοντας σημασία στις εξελίξεις. Βγαίνω, λοιπόν, δημόσια και τον διαψεύδω και προκαλώ τους συνεργάτες μου, αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, να βγουν και να το πουν.

Δεν έχω ποτέ στη ζωή μου προσβάλλει κανέναν ή φερθεί άσχημα ή ανεβάσει τον τόνο της φωνής μου από τη θέση της παρουσιάστριας. Έχω υπερασπιστεί συνεργάτες μου, έχω αποχωρήσει από projects για να υπερασπιστώ συνεργάτες μου. Μπορούν να σας πουν το πόσο όμορφα μίλησα σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά, υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία. Αυτή την αιχμή, αυτή την προσβολή δεν θα την αφήσω να αιωρείται, γιατί με θίγει πρωτίστως ως άνθρωπο και μετέπειτα ως επαγγελματία.

Δεν σκοπεύω να κινηθώ νομικά αλλά ο Θοδωρής Ρακιντζής μετέφερε μία πληροφορία που δεν ξέρω από πού και πώς του ήρθε. Είναι δυνατόν μία παρουσιάστρια να αποφασίσει για το αν θα κοπεί μία εκπομπή σε έναν σταθμό; Να παρεμβαίνω ή να παίρνω αποφάσεις για τον σταθμό στον οποίο εργάζομαι.

Δεν ήταν δική μου απόφαση να ολοκληρωθεί νωρίτερα η εκπομπή. Ήταν ξεκάθαρη η θέση του σταθμού, δεν έγινε ποτέ περαιτέρω συζήτηση για τη μείωση της διάρκειας της εκπομπής. Οι σχέσεις μου με τα στελέχη του σταθμού είναι κάτι παραπάνω από αρμονικές, τους έχω και μου έχουν εμπιστοσύνη, δεν έχω νιώσει ποτέ ότι απαξιώνομαι.

εν νιώθω απαξιωτικά με αυτό το περιστατικό και το λέω γιατί είναι άδικο για τον σταθμό να ακούγεται κάτι τέτοιο. Το «MEGA Καλημέρα» μου άφησε πολύ γλυκιά γεύση, περάσαμε 3 υπέροχα χρόνια. Βρίσκομαι στο πλευρό των συνεργατών μου, με συγκίνησαν τα μηνύματά τους. Ο καθένας μπορεί να βάλει ό,τι τίτλο θέλει για το πρόωρο τέλος της εκπομπής μας».

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Καταγραφή 2

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Δραματικές στιγμές στο Villa Park πριν το παιχνίδι της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο «καίει» τον νονό που ασελγούσε στο βαφτιστήρι του – «Είμαι άρρωστος αλλά με προκάλεσε»

Krhtht

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο «καίει» τον νονό που ασελγούσε στο βαφτιστήρι του – «Είμαι άρρωστος αλλά με προκάλεσε»

Ο 50χρονος ισχυρίστηκε ότι τον προκάλεσε ο νεαρός και δήλωσε ότι είναι συντετριμμένος και άρρωστος

Γιάννα Τερζή: Απαντά μέσω ανάρτησης σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη στην Eurovision – «Ναι, τώρα μπόρεσα…» (video)

image 7

Γιάννα Τερζή: Απαντά μέσω ανάρτησης σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη στην Eurovision – «Ναι, τώρα μπόρεσα…» (video)

Ανάρτηση για την κακοποίηση που υπέστη πριν από 6 χρόνια έκανε η Γιάννα Τερζή