Newsroom

Newsroom

Ξεσπά η μητέρα της 3χρονης που πέθανε στη Θεσσαλονίκη: «Μου το φάγανε άδικα το παιδί»

"Εφόσον δεν παίρνουμε τις απαντήσεις εν ζωή, θα τις ψάχνουμε στον θάνατο", δηλώνει η μητέρα

nosokomeio 1 1

Η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού που μπήκε στο νοσοκομείο με ένα πρήξιμο στο πόδι και πέθανε στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για τις συνθήκες θανάτου της μικρής, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι από εδώ και πέρα θα αναλάβει η δικαιοσύνη, προκειμένου να «δικαιωθεί» η μικρή έστω και μετά θάνατον.

«Τίποτα, από εδώ και πέρα ο νόμος. Ο κ. Διαλυνάς θα αποφανθεί. Έχουμε καταθέσει μήνυση, τελείωσε. Εφόσον δεν παίρνουμε τις απαντήσεις εν ζωή, θα τις ψάχνουμε στον θάνατο» δήλωσε αρχικά.

Για το ενδεχόμενο ιατρικού λάθους είπε: «Αυτό είναι πίστη, ελπίζω να διαψευστεί για να νιώσω ίσως ανακούφιση ότι, τί να πω, ότι δεν μου “έφαγαν” το παιδί; Τί να πω, δεν ξέρω, δεν μπορώ, δεν έχω σκέψη να σας πω, δεν έχω σκέψη, τί να πω; Μακάρι να ήταν άρρωστο και να μη το ήξερα; Ή να πω «μου το φάγανε»; Τί είναι καλύτερο;».

Ερωτηθείσα αν το παιδί είχε προβλήματα υγείας πριν μπει στο νοσοκομείο, απάντησε: «Όχι, δεν είχε κανένα πρόβλημα, να ήταν σε εξέλιξη, γενικότερα, δεν είχε τίποτα ούτε να παίρνει φάρμακα ούτε τίποτα, το παιδί ήταν υγιέστατο, ένα παιδί που ήταν 3 χρόνων, και έμοιαζε για 5-6. Μέχρι και η νεκροτόμος που το είδε μου λέει: “τί κοπέλα είναι αυτή;”. Μου το φάγανε άδικα το παιδί, τελείωσε, τελείωσε. Αν δεν ξέρεις τί έχεις δεν σε παρακαλάνε οι γονείς να το πάρουν το παιδί από εκεί, επειδή έχουν τη δυνατότητα να το πάνε κάπου καλύτερα, και να σου απαντάνε «εδώ είστε σε καλά χέρια». Όταν δεν ξέρεις δεν είναι κακό να πεις, “δεν ξέρω θα παμε σε ένα πιο εξειδικευμένο νοσοκομείο της χώρας, θα έκανα έρανο αν δεν είχα, αλλά…».

Και κατέληξε: «Αυτά θα τα βρει ο δικηγόρος μου αν και είναι πλέον αργά, ο μόνος λόγος που γίνεται όλο αυτό είναι για να γνωρίζει η ψυχούλα του παιδιού μου. Θα βρούμε την άκρη, ακόμα και τώρα ποιός είναι ο λόγος που έγιναν όλα αυτά αν και δεν υπάρχει λόγος. Όλα θα βγουν στη φόρα και στη δημοσιότητα για να ξέρουν ο κόσμος, να προσέχουν τα παιδιά τους και να μην εμπιστεύονται ούτε μία ώρα πουθενά, ούτε τον γιατρό».

 

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…