Ξεκίνησε πόλεμος για τις διαφημίσεις με λουκάνικα και μπριζόλες των καλλιτεχνών-Πυρά Ζαφείρη Μελά κατά Αργυρού

Υπέρ Νταλάρα και κατά Αργυρού ο Ζαφείρης Μελάς

ZAFEIRIS MELAS

Όλο και κλιμακώνεται ο πόλεμος που ξεκίνησε ο Γιώργος Νταλάρας,αναφορικά με τις διαφημίσεις των καλλιτεχνών όπως μπιφτέκια και λουκάνικα. Σύμμαχος σε αυτό τον πόλεμο… ο Γιώργος Νταλάρας βρήκε τον Ζαφείρη Μελά, ο οποίος υιοθέτησε την κριτική του παρότι είναι φίλος με τον Αργυρό, όπως είπε.

Διαβάστε επίσηςΝταλάρας: Η δήλωση που προκάλεσε… «αδικαιολόγητες» αντιδράσεις – Το σχόλιο Αρναούτογλου

«Είναι ντροπή άνθρωποι της μουσικής να διαφημίζουν μπιφτέκια και λουκάνικα» και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Συμφωνώ απόλυτα με τον κύριο Νταλάρα. Γεγονός είναι ότι κάνουν διάφορα, απαγορεύεται όμως ένας τραγουδιστής να βγαίνει να κάνει διαφήμιση για λουκάνικα και για μπουγάτσες», είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Δηλαδή σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι; Δεν σέβονται τους υπολοίπους που είναι πιο σοβαροί άνθρωποι και έχουν χτίσει καριέρα; Να κάνεις μία σοβαρή διαφήμιση, όχι για λουκάνικα και μπριζόλες. Στο βωμό της επιτυχίας τα ισοπεδώνουμε όλα; Δεν σεβόμαστε τίποτα;»

Και η Δέσποινα είναι λάθος. Αλλαντικά και τυριά τώρα, εντάξει… Λάθος και ο Αργυρός, τι θα πει μπέργκερ; Τρώει ο Αργυρός μπέργκερ; Ρωτήσατε τον Αργυρό αν τρώει μπέργκερ; Ρωτήστε τον Αργυρό αν τρώει μπέργκερ και μετά να δούμε αν η διαφήμιση ισχύει.

Αν και είναι φιλαράκος μου ο Αργυρός, δεν το δέχομαι αυτό το πράγμα. Τώρα για μπέργκερ και για λουκάνικα και για πατάτες… Εντάξει, τι να πω; Κακό στη δουλειά του δεν νομίζω να του κάνει γιατί είναι πολύ καλός τραγουδιστής, αλλά στον βωμό της επιτυχίας να βγει να κάνει τώρα… Δεν το θεωρώ σωστό, τι να σου πω τώρα;

Κι άλλα χρήματα; Πόσα χρήματα πια; Από παντού τα παίρνουν τα παιδιά. Και μακάρι να τα παίρνουν και καλά κάνουν που τα παίρνουν, αλλά μήπως είναι καλός πελάτης και του κάνει διαφήμιση; Παίζει κι αυτό. Μπορεί να είναι κανένας πελάτης καλός που του πετάει 20-30.000 λουλούδια και να του κάνει διαφήμιση. Εγώ πάντως δεν θα το έκανα

 

 

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

AP23315613979564

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

Ο ντετέκτιβ Λιούις Χιουζ είπε ότι εξετάζονται τέσσερις σκηνές εγκλήματος στο Σάλφορντ και την ευρύτερη…

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

σιδηροπουλος

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

Συνέντευξη μαζί με τη μητέρα του έδωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος