Ξεκίνησε η υποβολή των μηχανογραφικών

[…]

Αρχίζει σήμερα η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων Γενικών (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), που και φέτος θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι και τις 5 Ιουλίου.

Η διαδικασία για την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων έχει ως εξής. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν έως και τις 22 Ιουνίου στο Λύκειό τους προκειμένου να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτό τον κωδικό ασφάλειας και τον οκταψήφιο κωδικό εξετάσεων οι υποψήφιοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr από σήμερα έως και την Πέμπτη 5 Ιουλίου θα επεξεργάζονται και τελικά θα υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση (http://exams.minedu.gov.gr), παρέχονται στους υποψηφίους αναλυτικές οδηγίες επεξεργασίας και υποβολής του μηχανογραφικού, χρήσιμοι σύνδεσμοι, στατιστικά, αριθμός εισακτέων και συχνές ερωτήσεις.


Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…