Ξεκίνησαν οι ακυρώσεις εισιτηρίων για το Blue Horizon: «Δεν έκανα κάτι ουαου, έκανα αυτό που θεώρησα σωστό»

«Θα πραγματοποιήσω τελικά το επαγγελματικό μου ταξίδι με τη συνείδηση μου πιο ήρεμη», έγραψε επιβάτης που ακύρωσε τα εισιτήρια του

πειραιας λιμανι

Ο φρικιαστικός θάνατος του Αντώνη Καρυώτη χθες βράδυ στον Πειραιά έχει προκαλέσει τεράστιο κύμα οργής με αποτέλεσμα να ξεκινούν ήδη οι ακυρώσεις εισιτηρίων επιβατών που επρόκειτο να ταξιδέψουν με το συγκεκριμένο πλοίο τις επόμενες ημέρες.

Επιβάτης που είχε προγραμματίσει ταξίδι στην Κρήτη με το συγκεκριμένο πλοίο για τις 13 Σεπτεμβρίου, ακύρωσε τα εισιτήρια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το περιστατικό και τη συμπεριφορά του πληρώματος απέναντι στον 36χρονο, όπως φαίνεται άλλωστε και από τα συγκλονιστικά βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πιο αναλυτικά όπως αναφέρει στην ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Κώστας Παπαδογιώργος, στις 21 Ιουνίου έκλεισε εισιτήρια για επαγγελματικό ταξίδι στη Κρήτη. Το ταξίδι επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου με το πλοίο Blue Horizon.

Όπως υπογραμμίζει, σήμερα 6 Σεπτεμβρίου το πρωί, επισκέφτηκε το γραφείο και απαίτησε να του ακυρώσουν το πλοίο με το συγκεκριμένο πλοίο και εταιρεία και να του επιστρέψουν τα χρήματα. Όπως και έγινε.

«Θα πραγματοποιήσω τελικά το επαγγελματικό μου ταξίδι με τη συνείδηση μου πιο ήρεμη, μη αλλοιώνοντας στοιχεία του χαρακτήρα μου» ανέφερε μεταξύ άλλων στο facebook.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

Εικόνες ντροπής στο «Γεννηματάς»: Πλημμύρισε από ράντζα στην τελευταία εφημερία

Εικόνες ντροπής στο «Γεννηματάς»: Πλημμύρισε από ράντζα στην τελευταία εφημερία

Δεκάδες ασθενείς φαίνονται στοιβαγμένοι ακόμα και στα επείγοντα, κατά την εφημερία του «Γεννηματάς»

Ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης φτιάχνει κόμμα με φόντο τις εθνικές εκλογές – Πως θα ονομάζεται (video)

Ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης φτιάχνει κόμμα με φόντο τις εθνικές εκλογές – Πως θα ονομάζεται (video)

Τι είπε ο παλαιοχριστιανός για το καταστατικό που ετοιμάζεται αλλά και για τους στόχους του…