Τα τρομερά μαθηματικά του Άδωνι: «Το 33% στις Ευρωεκλογές ισούται με 40% στις εθνικές» (video)

Έτοιμοι να σκίσουν τα πτυχία τους οι μαθηματικοί της χώρας με αυτά που ακούνε από τον Άδωνι Γεωργιάδη

6138643

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που έχουν βγει τον τελευταίο καιρό, φαίνεται πως  οι απώλειες της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές που έρχονται θα είναι αρκετά μεγάλες, με τους πάντες στην κυβέρνηση να θέλουν να «μαζέψουν» τα κακώς κείμενα και να πουλήσουν κάποιο νέο αφήγημα, σε περίπτωση μεγάλης πτώσης.

Απ’ την παραπάνω εξίσωση δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του «West TV» έκανε κάτι μαθηματικές πράξεις που μόνο στο μυαλό του έχουν βάση.

Πιο συγκεκριμένα προσπάθησε να εξηγήσει ότι σε περίπτωση που ένα κόμμα πάρει 33% στις Ευρωεκλογές αυτό θα ισούται με 40% στις εθνικές, τονίζοντας μάλιστα ότι μιλάει για αποδεδειγμένα μαθηματικά, σε περίπτωση που είχατε απορία.

Αναλυτικότερα ανέφερε: «Τον Μάιο του 2019 η Νέα Δημοκρατία πήρε στις ευρωεκλογές 33%. Τον Ιούλιο του 2019 πήρε στις εθνικές εκλογές 40%. Άρα, το 33% των ευρωεκλογών ισούται, ισοδυναμεί με 40% στις εθνικές εκλογές. Αυτό δεν είναι θεωρία. Είναι αποδεδειγμένα μαθηματικά. Άρα εάν η Νέα Δημοκρατία πάρει τώρα 33%, θα έχει πάρει 40%. Δηλαδή, η Νέα Δημοκρατία διατηρεί τις εκλογικές της δυνάμεις όπως είχε πάρει ένα χρόνο πριν»»

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκτόνησε ο Ερμής Καραγιάννης – Πρώην παίκτης του GNTM (video)

Τεντόγλου: «Οι Τζαμαϊκανοί θέλουν να με διαλύσουν – Μετά τον αγώνα είμαι σαν πεθαμένος» (Video)

Bloomberg: Αυτή η πλοιοκτήτρια είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ελλάδα

Χρυσόγονος: Κατεβαίνει με το ΠΑΣΟΚ και θέλει να ηττηθεί ο Κασσελάκης… όχι ο Μητσοτάκης