"Ξεγύμνωμα" της ΝΔ από τον Αντώναρο: Ο Μητσοτάκης νοιάζεται μόνο για τους πελάτες του. Την οικονομική ελίτ

Τα πρώην στελέχη της ΝΔ που προσφάτως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε εκτός κόμματος μην αντέχοντας την έντονη κριτική που του ασκούσαν, συνεχίζουν να εξαπολύουν πυρά προς το Μοσχάτο φανερώνοντας έτσι τον διχασμό που επικρατεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

5a744f7a1dc524ab7e8b4682 5

Η «γαλάζια» πολυκατοικία βρίσκεται σε πρωτοφανή κρίση, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνεται καθημερινά από την έντονη κριτική που δέχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έχει ενδιαφέρον ότι ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, παρατηρεί σε σημερινή ανάρτησή του στο facebook ότι η πολιτική της ΝΔ που «μοιράζει αφειδώς υποσχέσεις για φορολογικές ελαφρύνσεις» απευθύνεται στην πραγματικότητα μόνο στους επιχειρηματίες, τους «πελάτες» της ΝΔ όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Από υποσχέσεις για φορολογικές ελαφρύνσεις άλλο τίποτε η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Τις μοιράζει αριστερά και δεξιά αφειδώς – βέβαια για να είμαστε ακριβείς: μόνο στους επιχειρηματίες. Λες κι αυτοί είναι μόνο Έλληνες πολίτες. Γιατί για τον μέσο Έλληνα φορολογούμενο -τον μισθωτό και το συνταξιούχο- τσιμουδιά φυσικά. Κι ας είναι αυτοί τα συνηθισμένα φορολογικά ισοζύγια. Αυτοί που καλούνται πάντα να πληρώσουν. Ναι αυτοί που έχουν γονατίσει από τις συνεχείς περικοπές και μειώσεις. Αυτοί που αγκομαχούν να τα βγάλουν πέρα μέσα στη κρίση. Να πληρώσουν λογαριασμούς. Να σπουδάσουν τα παιδιά τους» γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Αντώναρος, συμπληρώνοντας ότι «η νεοφιλελεύθερη σημερινή ηγεσία της ΝΔ νοιάζεται κυρίως για τους ‘’πελάτες’’ της. Την οικονομική ελίτ».