Δικαστική έρευνα για τους «χασισοκαπνούς στο Μαξίμου» – Για αυτογελοιοποίηση κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

Έρευνα της δικαιοσύνης προκάλεσαν οι ανεκδιήγητες δηλώσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου σε εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε, περί «χασισοκαπνού στο Μαξίμου» - «Πολιτική γελοιότητα» σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ

1467901

Προκαταρκτική εξέταση, με αφορμή τις δηλώσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου περί «χασισοκαπνού στο Μαξίμου» ξεκίνησε η Δικαιοσύνη. Πρόκειται για τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ τον περασμένο Ιούλιο στον ΣΚΑΪ και στον Άρη Πορτοσάλτε, όπου, πικραμένος από δημοσίευμα της «Liberation» που αναφερόταν στον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «petit Koulis», διατύπωσε το αφήγημα ότι στο Μαξίμου καπνίζουν χασίς.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγια για άνευ όρων «αυτογελοιοποίηση» της κυβέρνησης, αναφορικά με τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης «για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, “περί χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου“», ενώ παράλληλα υποστηρίζουν ότι «στην αρχή σκεφθήκαμε ότι η ΝΔ θα είχε στην κατοχή της έστω κάποια μικροποσότητα σοβαρότητας».

ΣΥΡΙΖΑ: Με κυβέρνηση Ν.Δ. η αυτογελοιοποίηση δεν έχει όρια

«Όταν η πολιτική γελοιότητα συναντά τον άκριτο ζήλο του οσφυοκάμπτη λειτουργού, τότε ο τραγέλαφος συναντά την “κανονικότητα”», αναφέρου πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνουν, «πληροφορηθήκαμε ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί “χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου”. Στην αρχή σκεφθήκαμε ότι η Ν.Δ. θα είχε στην κατοχή της έστω κάποια μικροποσότητα σοβαρότητας. Μετά σκεφθήκαμε ότι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμπεριληφθεί και αυτή στην προανακριτική για τη δήθεν σκευωρία της Novartis. Άλλωστε, με την κυβέρνηση της Ν.Δ. η αυτογελοιοποίηση δεν έχει πλέον όρια».

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Εύβοια – Έσωσε την ζωή του φίλου του με τη λαβή Χάιμλιχ

hwkb17 063

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Εύβοια – Έσωσε την ζωή του φίλου του με τη λαβή Χάιμλιχ

Την συγκλονιστική περιπέτεια του ανήλικου, αλλά και την μέγιστη σημασία της γνώσης πρώτων βοηθειών εξηγεί…