Ξάνθη: Πέθανε η 19χρονη που είχε χτυπηθεί από αμάξι της ΕΛΑΣ με οδηγό αστυνομικό

H 19χρονη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε σήμερα στο Νοσοκομείο Καβάλας

5471623

Δεν τα κατάφερε δυστυχώς η 19χρονη κοπέλα από τον Παλαιό Ζυγό της Ξάνθης που είχε παρασυρθεί από συμβατικό όχημα της αστυνομίας.πριν λίγες ημέρες, το βράδυ της Τετάρτης 6/12, που παρασύρθηκε Μάλιστα, ο αστυνομικός που οδηγούσε το ΙΧ εγκατέλειψε την 19χρονη, η οποία μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, η άτυχη 19χρονη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε σήμερα Τρίτη, αφού είχε μεταφερθεί στην Νευροχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας.

Οι γιατροί έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να την κρατήσουν στην ζωή, όμως τα κρανιοεγκεφαλικά τραύματα ήταν βαριά αλλά και μοιραία.

Το χρονικό 

Η 19χρονη είχε παρασυρθεί από όχημα που οδηγούσε αστυνομικός, πριν από λίγες ημέρες, όταν έβγαλε το σκυλί της βόλτα. Τότε, ο 34χρονος αστυνομικός την εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένη. Την 19χρονη εντόπισε διερχόμενος οδηγός και ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί αλλά και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η κοπέλα είχε μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ άμεσα κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη για διακομιδή στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

Αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα ξεκίνησε έρευνα για να βρεθεί ο δράστης. Έτσι, οι αστυνομικοί έφτασαν στον αστυνομικό ο οποίος εντοπίστηκε την Τρίτη, όταν μετά από την κατάθεσή του οι εκδοχές του συμβάντος που παρουσίαζε ήταν διαφορετικές. Αποτέλεσμα ήταν οι συνάδελφοί του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης να οδηγηθούν γρήγορα στα πραγματικά περιστατικά, αλλά και στο όχημα που ενεπλάκη στο ατύχημα.

Ως αποτέλεσμα ο 34χρονος αστυνομικός, έχει ομολογήσει ότι ήταν ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα και κρατείται στην ΑΔ Ξάνθης από την Παρασκευή ενώ αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ.

Να μη μείνουν σκιές ζητούν οι γονείς της

Το πρωί της Τρίτης (12.12.2023), μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου τους, Μιχάλη Πατεράκη, οι τραγικοί γονείς της 19χρονης εξέδωσαν δήλωση, ζητώντας να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Αναλυτικά στη δήλωσή τους σημείωναν:

«Την ώρα που η 19χρονη κόρη μας, παλεύει με θάρρος για τη ζωή της στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, παρακολουθούμε με αγωνία την έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του βαρύτατου τραυματισμού της.

Παρακαλούμε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για το τραγικό συμβάν, να συμβάλει, δίδοντας πληροφορίες στις αρχές που μπορεί να βοηθήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης, καθώς και η παραμικρή λεπτομέρεια είναι ικανή να οδηγήσει στην αλήθεια.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που στέκονται δίπλα μας και προσφέρουν τη συμπαράσταση τους. Η αμέριστη υποστήριξή τους, αποτελεί πηγή δύναμης και παρηγοριάς, στις δύσκολες αυτές στιγμές για την οικογένεια μας.

Παράλληλα εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς το ιατρικό προσωπικό, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλει αυτές τις κρίσιμες ώρες, για να βοηθήσει την κόρη μας.

Η πλήρης εμπιστοσύνη μας στην ελληνική αστυνομία και τις δικαστικές αρχές είναι αδιαπραγμάτευτη και βασιζόμαστε στις συντονισμένες τους προσπάθειες, ώστε όσοι είναι υπεύθυνοι για όσα άδικα υπέστη το παιδί μας, να κριθούν για τις πράξεις τους από τη δικαιοσύνη».

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…