Ξαναχτυπάει ο Ευάγγελος Αντώναρος, κατά Μητσοτάκη, για τα «fake news» των «Νew Υork Τimes»

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτίθεται σε Μητσοτάκη - Πέτσα με αφορμή το δημοσίευμα των «Νew Υork Τimes» που μιλούσε για 1.000 παράνομες επαναπροωθήσεις. Κι αυτό καθώς έσπευσαν να καταγγείλουν ως fake news το δημοσίευμα - μόνο όμως... για το εγχώριο κοινό.   

5108068

Πετώντας το γάντι σε πρωθυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο ο Ευάγγελος Αντώναρος ρωτάει για ποιο λόγο η κυβέρνηση δεν στέλνει επιστολή διαμαρτυρίας ή/και διάψευσης στην εφημερίδα, προσθέτοντας: «Μήπως δεν έχουν στοιχεία για να αποκρούσουν τις κατηγορίες; Ή μήπως -όπως μαθαίνω- έχουν δει τα αποδεικτικά στοιχεία και δεν έχουν να πουν κάτι;».

Υπογραμμίζει δε: «Ωραίοι οι λεονταρισμοί για εσωτερική κατανάλωση, αλλά δεν έχουν πέραση πέραν των συνόρων της χώρας».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

«Δεν είδα τον πρωθυπουργό ή τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να στέλνει επιστολή διαμαρτυρίας ή/και διάψευσης στους ΤΑΪΜΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ για το δημοσίευμα σχετικά με τις 1.000 παράνομες επαναπροωθήσεις που ο ίδιος χαρακτήρισε “παραπληροφόρηση”. Γιατί; Μήπως δεν έχουν στοιχεία για να αποκρούσουν τις κατηγορίες; Ή μήπως -όπως μαθαίνω- έχουν δει τα αποδεικτικά στοιχεία και δεν έχουν να πουν κάτι; Ωραίοι οι λεονταρισμοί για εσωτερική κατανάλωση, αλλά δεν έχουν πέραση πέραν των συνόρων της χώρας…

Εάν λοιπόν, κ. Μητσοτάκη, δεν θέλετε να λοιδορείται η χώρα σε διεθνές επίπεδο, πρέπει να τοποθετηθείτε υπεύθυνα, διεξοδικά και δεσμευτικά».

 

«Βόμβα» Σπίρτζη: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση – Θα επέλεγα Τσίπρα για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς (video)

Σπίρτζης Τσίπρας

«Βόμβα» Σπίρτζη: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση – Θα επέλεγα Τσίπρα για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς (video)

«Απέτυχε η επικοινωνιακή τακτική του προέδρου μας στις ευρωεκλογές»