Ξανά σε παραλήρημα κατά Τσίπρα ο Αμβρόσιος με αφορμή "θεϊκό σημάδι" (εικόνα)

Δύο αεροσκάφη που έτυχε να διασταυρωθούν οι πορείες τους ήταν ικανά να πυροδοτήσουν το νέο παραλήρημα Αμβρόσιου κατά του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης

5baa21e71dc524c2798b4568

Τον σταυρό στον ουρανό του Αιγίου απαθανάτισαν συνεργάτες του Μητροπολίτη Αμβρόσιου, με αποτέλεσμα μόλις το δει να το εκλάβει – χωρίς δεύτερη σκέψη – ως θεϊκό σημάδι. Μάλιστα, δεν δίστασε να γράψει πως όλοι στη θέα αυτού του θαύματος δάκρυσαν, ενώ αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στον πρωθυπουργό,  χαρακτηρίζοντάς τον «άθεο» και «αστεφάνωτο».

Στο κείμενό του, ο Μητροπολίτης λεει πως ο κύριος στόχος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού είναι να αποχριστιανισθεί η Ελλάδα γι’ αυτό και κάνουν την εμφάνισή τους αυτά τα θεϊκά σημάδια.


Αναλυτικά, αναφέρει στην ανάρτησή του:

Προχθές, Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ε.έ. τό πρωΐ ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού του Αιγίου, Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Λιακόπουλος, εξερχόμενος του Ναού μετά την πρωϊνή Ακολουθία, είδε στον Ουρανό πάνω από τον ιερό Ναό της Φανερωμένης να σχηματίζεται στα σύννεφα το σημείο του Τιμίου Σταυρού! Το φωτογράφισε και μας το προσκόμισε! Σας το παρουσιάζουμε παρακάτω.

_______Στη θέα του Τιμίου Σταυρού τα μάτια μας γέμισαν από δάκρυα! Νοιώσαμε, ότι αυτό το θεοσημείο είναι ένα χάδι του Σωτήρος Χριστού στις ψυχές μας! Στις ψυχές όλων των Αιγιωτών! Ζούμε σε μια εποχή, όπου και ο Χριστός μας διώκεται και η Ελλάδα μας πεθαίνει!

________Η Κυβέρνηση, που ακούει στο όνομα «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ», με Αρχηγό και Πρωθυπουργό ένα άθεο και αστεφάνωτο πρόσωπο, έχει παραδοθή στα συμφέροντα

α) της Παγκοσμιοποίησης και

β) των Ξένων Δυνάμεων!

_______Η Παγκοσμιοποίηση ένα και μόνο στόχο έχει: Να αποχριστιανισθεί η χριστιανική Ελλάδα μας!

Έτσι ο κ. Τσίπρας

α) γκρεμίζει τους Ορθοδόξους Ναούς, με αρχή το Βοτανικό, για να υψώσει στη θέση τους ένα Μουσουλμανικό Τέμενος!

β) καταργεί την πρωϊνή προσευχή από τα Δημόσια Σχολεία!

γ) καταργεί επίσης τον εκκλησιασμό των Σχολείων!

δ) καταργεί το μάθημα των Θρησκευτικών, με το οποίο στα παιδιά μας διδασκόταν η Χριστιανική Διδασκαλία καί Ηθική στα Δημόσια Σχολεία και αντ΄αυτού εισάγει το μάθημα της Θρησκειολογίας! Έτσι οι Μαθηταί τώρα πλέον θα μαθαίνουν για το Σωτήρα Χριστό, για το Βούδδα, για τον Μωάμεθ κλπ.! Με τον τρόπο αυτό όμως συντελείται Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Ορθοδοξίας μας! ‘Ενας άθεος ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ένα και μοναδικό σκοπό έχει: ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ στην άλλοτε χριστιανική Χώρα μας!

ψηφίζει νόμους για την εγκατάσταση της ανηθικότητος στην δύστυχη Χώρα μας, όπως π.χ. το Νόμο περί του Συμφώνου Συμβιώσεως, δηλ. του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, των Ομοφυλοφίλων,

παρέχει το δικαίωμα υιοθεσίας τέκνων εκ μέρους ενός ζευγαριού του αυτού φύλου κλπ. κλπ. κλπ.

________Με απλά λόγια ο Πρωθυπουργός της αθεΐας αγωνίζεται για να γκρεμισθεί ο Τίμιος Σταυρός, να εξαφανισθεί οτιδήποτε χριστιανικό Σύμβολο, και στη θέση του να τεθή οτιδήποτε άλλο Σύμβολο!

_______Εφαρμογή των ιδεών του κ Τσίπρα:

Χθές, Κυριακή 23.09.2018, στις εννέα το πρωϊ, μια ομάδα από τριάντα (30) θιασώτες των ιδεών του χωρίς τσίπα Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, κατά την ώρα της θείας λειτουργίας εισέβαλαν στον ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, της οδού Ασκληπιού των Αθηνών, και τα έκαμαν «γυαλιά καρφιά»!!!! Κάποιο μπλόκ έγραψε: «Ένα είναι το σίγουρο. Ρουβίκωνας, αναρχικοί, γνωστοί-άγωστοι, κάνουν ό,τι θέλουν. Δημόσια τάξη και ασφάλεια δεν υπάρχει»!

Και αυτά μεν ως προς τον πόλεμο κατά της Εκκλησίας.

________Από την άλλη πλευρά οι Ξένες Δυνάμεις θέλουν να σβύσει η Ελλάδα από τον παγκόσμιο Χάρτη! Στο πρόσωπο του «αριστερού» Πρωθυπουργού βρήκαν τον καλύτερο Σύμμαχο! Ο κ. Τσίπρας, προκειμένου να διατηρηθεί στήν Εξουσία, είναι έτοιμος να πουλήσει τά πάντα! Έτσι λοιπόν:

με την Συμφωνία των Πρεσπών επούλησε τη Μακεδονία μας! Ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων καυχάται ήδη, λέγοντας, «εμείς είμαστε η Μακεδονία!»

Η Θράκη παραδόθηκε ήδη στους Μουσουλμάνους! Οι Μουφτήδες του Ισλάμ έχουν ήδη το πάνω χέρι! Και φυσικά ο Τούρκος Πρόξενος στην Θράκη, και εκφράζει τον σκληροπυρηνικό Ερντογκάν και την πολιτική του εφαρμόζει!

Έπειτα η Αμερικανική κυριαρχία επεκτείνεται! Το είδαμε στην πρόσφατη Έκθεση της Θεσσαλονίκης! Η Κρήτη, λοιπόν, από παληά ήταν στη διάθεση των Η.Π.Α. Τώρα πιά όχι μόνον η Θεσσαλονίκη παραδίδεται στην Αμερική, αλλά και τα Σύνορά μας στον Έβρο, αφού στον ποταμό Έβρο εγκαθίσταται μεγάλη Αμερικανική βάση! Η Ελλάδα πωλείται! Η εθνική μας αξιοπρέπεια ανταλλάσσεται με αντάλλαγμα την πολιτική ενίσχυση του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα!

Έπειτα όχι μόνον Ξενοδοχεία, Μέγαρα, Εργοστάσια κλπ., αλλά και μοναδικά εθνικά Μνημεία τίθενται στη διάθεση του ΥπερΤαμείου! Δηλ. είναι πιθανόν αύριον να πληροφορηθούμε, ότι ο Παρθενών και η Ακρόπολις, έπειτα από δημοπρασία, περιήλθον στην κυριότητα της ……Κορέας!

Μη βιάζεσθε! Η καταστροφή της Ελλάδος μας συνεχίζεται ακάθεκτη!

_________Ας έλθουμε τώρα σε ένα υστερόγραφο: Τόσον ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, όσο και ο αρμόδιος Υπουργός των Οικονομικών, ο αστείος κ. Τσακαλώτος, (δηλ. ο μοναδικός Υπουργός στην παγκόσμια Κοινότητα, που εμφανίζεται με το σακκίδιο στον ώμο), ΠΟΛΥ ΕΠΙΣΗΜΑ είπαν, ότι το οικονομικό πρόβλημα της Χώρας θα λυθή με τόν θάνατο των 70χρονων! Δηλ. πεθαίνοντας εμείς οι ηλικιωμένοι, θα λιγοστέψουν οι συντάξεις και τότε η οικονομία θα διορθωθεί!!!! Με άλλα λόγια μας είπαν το γνωστό σλόγκαν: «ο θάνατός σου, η ζωή μου»!!!! Εύχονται, λοιπόν, να πεθάνουμε εμείς οι ηλικιωμένοι, για να επιβιώσουν αυτοί οι «λιγούρηδες»!!!!!

________’Επειτα από αυτά τα λυπηρά, ας επανέλθουμε τώρα στην θαυμαστή εμφάνιση του θεοσημείου, δηλ του Τιμίου Σταυρού, πάνω από την Φανερωμένη του Αιγίου.

________ Κατά την ταπεινή μας άποψη η εμφάνιση του σημείου του Σταυρού στον Ουρανό του Αιγίου μας δίδει ένα παρήγορο μήνυμα:

από την Ελλάδα ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ο Χριστιανισμός,

και από τον παγκόσμιο Χάρτη ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ η Ελλάδα μας!

______Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ θα παραμένει μία λαμπάδα, που θα φωτίζει τον κόσμο! Οι όποιοι Τσιπραίοι θα εξαφανισθούν, ο Χριστός όμως ΟΧΙ! Όσους Ναούς κι’ αν γκρεμίσει ο κ. Τσίπρας, ο Σταυρός θα σκεπάζει την Ελλάδα! Διότι, ας μη ξεχνάμε, ότι όταν Έλληνες επεσκέφθησαν τόν Ιησούν Χριστό στην Ιουδαία, ο Χριστός μας είπε τα εξής αθάνατα λόγια: «ελήλυθεν η ώρα, ίνα δοξασθή ο Υιός του ανθρώπου»! (Ιωάνν., 12, 23), δηλ. διά της Ελλάδος και των Ελλήνων!

_______Να είσθε βέβαιοι, ότι όσοι άθεοι Τσιπραίοι Πρωθυπουργοί και αν έλθουν στη Χώρα μας όχι μόνον «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!», αλλά και «Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!»

________Επειδή μερικοί μπορεί να μη έχουν μια δυνατή πίστη, ώστε να αποδεχθούν τα παραπάνω, θα σας παραθέσουμε ένα ακόμη πρόσφατο θεϊκό σημείο, το οποίο συνέβη στις 8 Σεπτεμβρίου ε.έ., κατά την διάρκεια της θείας λειτουργίας στην εορτή του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου. Κάποιος πιστός άνθρωπος, εκεί κάπου στη Λήμνο, προσήλθε στο Ναό για να εκκλησιασθεί, φέροντας μαζί του «το τάμα του», δηλ. μια μεγάλη λαμπάδα. Την κρέμασαν απ΄ένα μανουάλι, αλλά έπειτα από λίγο ο σπάγκος, που την κρατούσε, κόπηκε! Τότε η λαμπάδα έπεσε μεν κάτω, αλλά στάθηκε όρθια στη βάση του μανουαλιού, χωρίς κάποια ανθρώπινη επέμβαση, όπου και έμεινε επί ώρες αμετακίνητη! Αυτό, όπως προχθές και ο Σταυρός στη Φανερωμένη, ήταν επίσης ένα θεϊκό σημείο, ένα «θεοσημείο»!

Δόξα τω Θεώ, πάντων ένεκεν!

_______Αδελφοί μου Χριστιανοί Έλληνες και Συνέλληνες,

Κρατηθείτε γερά από το χέρι του Θεού και μη φοβηθείτε! Η Εκκλησία στη Αρτοκλασία ψάλλει με υπερηφάνεια: «Πλούσιοι επτώχευσαν καί επείνασαν, οι δε εκζητούντες τον Κύριον ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού». Ας μη το λησμονούμε!

Αίγιον, 24 Σεπτεμβρίου 2018

+ Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος


Και για όσους μάλιστα δεν πείσθηκαν, ο Μητροπολίτης στο συγκεκριμένο κείμενο έχει αναρτήσει και το δεύτερο «θεοσημείο» των καιρών. Την παραπάνω λαμπάδα που, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, στέκεται μόνη της…

Αμερική: Χαμός σε αγώνα μπάσκετ γυναικών – Διαιτητής έπεσε αναίσθητη μετά από χτύπημα

Στιγμιότυπο οθόνης 2026 03 05 9.44.48 μμ

Αμερική: Χαμός σε αγώνα μπάσκετ γυναικών – Διαιτητής έπεσε αναίσθητη μετά από χτύπημα

Μία διαιτητής δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο, έπεσε στο παρκέ και έχασε τις αισθήσεις της, με…

Αρπάχτηκαν on air ο Ευαγγελάτος με καθηγητή πανεπιστημίου στη Βηρυτό: «Θέλετε να γίνετε viral»

Στιγμιότυπο οθόνης 2026 03 05 10.11.47 μμ

Αρπάχτηκαν on air ο Ευαγγελάτος με καθηγητή πανεπιστημίου στη Βηρυτό: «Θέλετε να γίνετε viral»

Ο Νικόλα Κοσματόπουλος υποστήριξε ότι του αποδίδονται χαρακτηρισμοί που δεν τον εκφράζουν

Ιράν: Ισχυρίζεται πλήγμα με drones στο αεροπλανοφόρο Λίνκολν – Δεν φοβάται εισβολή αλλά την περιμένει

iran 4

Ιράν: Ισχυρίζεται πλήγμα με drones στο αεροπλανοφόρο Λίνκολν – Δεν φοβάται εισβολή αλλά την περιμένει

Οι Φρουροί της Επανάστασης ισχυρίζονται επιτυχημένο πλήγμα με drones κατά του αμερικανικού αεροπλανοφόρου, ενώ ο…

Θεσσαλονίκη: Σε κατ’ οίκον περιορισμό 22χρονος για παιδική πορνογραφία καθώς διαφώνησαν ανακρίτρια και εισαγγελέας

pc

Θεσσαλονίκη: Σε κατ’ οίκον περιορισμό 22χρονος για παιδική πορνογραφία καθώς διαφώνησαν ανακρίτρια και εισαγγελέας

Είχε 83 αρχεία που περιείχαν φωτογραφίες και βίντεο με ανήλικα κάτω των 12 ετών

Οι Προτάσεις μας

Σκάνδαλο υποκλοπών: Το ΣτΕ διατάσσει την ΕΥΠ να παραδώσει τον φάκελο παρακολούθησης του Θανάση Κουκάκη

3573900

Σκάνδαλο υποκλοπών: Το ΣτΕ διατάσσει την ΕΥΠ να παραδώσει τον φάκελο παρακολούθησης του Θανάση Κουκάκη

Το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο με απόφασή του ζητά εντός τριών μηνών από την ΕΥΠ να…

Τι ισχύει για την επιστράτευση στην Ελλάδα: Ποιοι καλούνται και ποιοι έχουν απαλλαγή

επιστράτευση

Τι ισχύει για την επιστράτευση στην Ελλάδα: Ποιοι καλούνται και ποιοι έχουν απαλλαγή

Αν και για την καθημερινότητα των πολιτών αποτελεί ένα ιδιαίτερα απομακρυσμένο ενδεχόμενο, η επιστράτευση προβλέπεται…

Τραγικός απολογισμός των νεκρών στον πόλεμο ΗΠΑ-Ισραήλ κατά του Ιράν: Πόσοι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους

ipa israil

Τραγικός απολογισμός των νεκρών στον πόλεμο ΗΠΑ-Ισραήλ κατά του Ιράν: Πόσοι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους

Φαίνεται πως το Ιράν έχει βρεθεί στην δινή του πολέμου πιο έντονα από κάθε χώρα…

Ούτε ο υπουργός του Τραμπ δεν τολμάει να κάνει όσα ο Μαρινάκης στους δημοσιογράφους

marinakis

Ούτε ο υπουργός του Τραμπ δεν τολμάει να κάνει όσα ο Μαρινάκης στους δημοσιογράφους

Ο Μάρκο Ρούμπιο αντιμετώπισε πιο θεσμικά τους δημοσιογράφους από τον Παύλο Μαρινάκη που αρκείται στο…

Βίντεο δείχνει το κομβόι με τους πυραύλους Patriot στην Κάρπαθο – Έντονη αντίδραση της Τουρκίας

patriot

Βίντεο δείχνει το κομβόι με τους πυραύλους Patriot στην Κάρπαθο – Έντονη αντίδραση της Τουρκίας

Στην Κάρπαθο έφτασε χθες, Τετάρτη (04/03), η συστοιχία πυραύλων του αντιαεροπορικού συστήματος Patriot, που έστειλε…

Politico για ΗΠΑ: Προετοιμασίες για πόλεμο διαρκείας – Ενίσχυση της πρεσβείας στην Αθήνα

presveia hpa

Politico για ΗΠΑ: Προετοιμασίες για πόλεμο διαρκείας – Ενίσχυση της πρεσβείας στην Αθήνα

Η Ουάσιγκτον ενισχύει επειγόντως τις δυνάμεις πληροφοριών και μετατρέπει την Αθήνα σε διαμετακομιστικό κέντρο εκκενώσεων

Σχετικά με ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Αποχαιρετιστήριο πάρτι στον γιο του Μητσοτάκη που θα πολεμήσει για τον Τραμπ»: Η εκδήλωση στο Facebook που κάνει θραύση

645122135 1237270741849793 5316320474494402792 n

«Αποχαιρετιστήριο πάρτι στον γιο του Μητσοτάκη που θα πολεμήσει για τον Τραμπ»: Η εκδήλωση στο Facebook που κάνει θραύση

Σύμφωνα με τη λεζάντα της εκδήλωσης ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα αφήσει στην άκρη τις ανέσεις…

Νοσοκομείο Νίκαιας: Τα ellinika hoaxes «έβγαλαν Fake» τον Άδωνι για την σκηνοθετημένη επίθεση από τον γιατρό

adono xoahes

Νοσοκομείο Νίκαιας: Τα ellinika hoaxes «έβγαλαν Fake» τον Άδωνι για την σκηνοθετημένη επίθεση από τον γιατρό

Τα ellinika hoaxes «τσίμπησαν» τον Άδωνι Γεωργιάδη για την δήθεν επίθεση που δέχθηκε απο τον…

Κυνική ομολογία Γεωργιάδη για τα επεισόδια στο «Νίκαια»: «Το κράτος μπορεί να ασκεί βία» (video)

5048133

Κυνική ομολογία Γεωργιάδη για τα επεισόδια στο «Νίκαια»: «Το κράτος μπορεί να ασκεί βία» (video)

Ο Γεωργιάδης δεν περιορίστηκε στην υπεράσπιση της αστυνομικής επέμβασης. Επιτέθηκε στους ίδιους τους εργαζόμενους του…