Newsroom

Newsroom

Χαμόγελο του Παιδιού: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του αγνοούμενου 17χρονου πρόσφυγα

O ασυνόδευτος 17χρονος Όθμαν Άμπντο, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 24 Νοεμβρίου από το κέντρο της Αθήνας, στο Καλλιμάρμαρο, εντοπίστηκε σήμερα σε νοσοκομείο της Αθήνας ανακοίνωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

584073411dc524fa398b46b7

Καταλυτικό ρόλο στην εύρεση του ανηλίκου, σύμφωνα με τον οργανισμό, έπαιξε η ενημέρωση που έλαβε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη σελίδα του στο Facebook, όπου ευαισθητοποιημένος συνάνθρωπός μας, έστειλε μήνυμα και ανέφερε, ότι σε νοσοκομείο της Αθήνας νοσηλεύεται νεαρός με τα χαρακτηριστικά του 17χρονου.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε την κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου, καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, όπου είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του 17χρονου από ψυχολόγο του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και πραγματοποιήθηκε η ταυτοποίηση των στοιχείων του.

Ο 17χρονος είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τα ξημερώματα του Σαββάτου στο νοσοκομείο, σε ημι-κωματώδη κατάσταση και νοσηλεύεται με πτώση επιπέδου συνείδησης. Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης έχει αναλάβει τη διαδικασία μετεγκατάστασης του 17χρονου στην Ολλανδία.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…