Newsroom

Newsroom

Walking Dead: Εναλλακτική σκηνή δείχνει να πεθαίνει… (ΒΙΝΤΕΟ)

Εάν δεν έχετε δει το πρώτο επεισόδιο της 7ης σεζόν του Walking Dead τότε μη συνεχίσετε να διαβάζετε. Εάν πάλι το είδατε και συγκλονιστήκατε, όπως όλοι όσοι το παρακολούθησαν, τότε θα υποστείτε ακόμη ένα, μεγαλύτερης όμως έκτασης αυτή τη φορά, σοκ.

5810952e1dc524fe2c8b47fc

Η πρεμιέρα του νέου κύκλου του Walking Dead έδωσε τέλος στην αγωνία για το ποιος τελικά πεθαίνει από το ρόπαλο του Νέγκαν, τη Λουσίλ.

Αυτός ήταν ο Έιμπραχαμ, ο οποίος δέχτηκε το πρώτο δυνατό χτύπημα στο κεφάλι από τη Λουσίλ, «σαν πρωταθλητής», όπως είπε ο νέος κακός της σειράς και… «ιδιοκτήτης» του φονικού ροπάλου!

Στη συνέχεια, μπροστά στα μάτια ολόκληρης της ομάδας του Ρικ, ο Νέγκαν λιώνει κυριολεκτικά το κεφάλι του Έιμπραχαμ, σοκάροντας τους πάντες.

Ο θάνατος του Έιμπραχαμ όμως, δεν ήταν ο μοναδικός. Ακόμα πιο σοκαριστικός για τους θεατές της σειράς ήταν ο δεύτερος που θα έστελνε στον άλλον κόσμο η… Λουσίλ. Ο Γκλεν.

Ο Νέγκαν, μετά την ανυπακοή του Ντάριλ και μπροστά στα μάτια της Μάγκι που είναι έγκυος με το παιδί του Γκλεν, σκοτώνει τον τελευταίο, συνθλίβοντας το κρανίο του.

Η σκηνή είναι σοκαριστική, αφού μετά τα δυο πρώτα χτυπήματα, ο Γκλεν κοιτάει τη Μάγκι, η οποία είναι στα πρόθυρα να λιποθυμήσει από το σοκ, και της λέει πως «θα τη βρει ξανά».

Μια κομμένη σκηνή της σειράς η οποία διέρρευσε τις τελευταίες ημέρες, δείχνει έναν εναλλακτικό θάνατο. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε διαψευστεί η αυθεντικότητά της από το AMC, η εναλλακτική σκηνή αυτή θανάτου είναι η πλέον σοκαριστική.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το παιχνίδι τύπου «αμπε μπα μπλομ μπλιμ μπλομ» του Νέγκαν καταλήγει στη… Μάγκι και όχι στον Έιμπραχαμ.

Η Μάγκι δέχεται το πρώτο χτύπημα από την αδηφάγο Λουσίλ ενώ τα λόγια του Νέγκαν είναι ίδια με τη σκηνή της πρεμιέρας.

Ο Γκλεν φωνάζει και προσπαθεί να σώσει τη Μάγκι, αλλά δέχεται και αυτός το χτύπημα του Νέγκαν.

Δείτε το βίντεο:


Στέφανος Κασσελάκης: Στείλτε μήνυμα στη κυβέρνηση – στις 9 Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη

κασε περιοδεια 1

Στέφανος Κασσελάκης: Στείλτε μήνυμα στη κυβέρνηση – στις 9 Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη

Ο κ. Κασσελάκης πραγματοποίησε περιοδεία στην Ηλιούπολη και απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση