Βρέθηκε η μητέρα του νεογέννητου που σκηνοθέτησε την εγκατάλειψη στη Ριζούπολη

Εντοπίστηκε η μητέρα του νεογέννητου βρέφους που αρχικά ειπώθηκε ότι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε ταράτσα στην Ριζούπολη.  Όπως αποκαλύφθηκε, η 19χρονη…

article25923.w l

Εντοπίστηκε η μητέρα του νεογέννητου βρέφους που αρχικά ειπώθηκε ότι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε ταράτσα στην Ριζούπολη.  Όπως αποκαλύφθηκε, η 19χρονη δεν άφησε το παιδί στην ταράτσα, αλλά έβαλε τον 17χρονο αδερφό της να καταγγείλει ψευδώς το περιστατικό στην αστυνομία προκειμένου να μην αποδειχθεί πως είναι δικό της.

Η μητέρα από την Αλβανία είχε γεννήσει πριν μερικούς μήνες και λόγω της κακής οικονομικής κατάστασής της επιθυμούσε την μεταφορά του παιδιού σε κοινωνική υπηρεσία και δεν ήθελε να μάθουν οι γονείς της πως είχε μείνει έγκυος από σχέση εκτός γάμου.

Οι αστυνομικοί ωστόσο κατάλαβαν από την αρχή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την ιστορία που έλεγαν τα δύο αδέρφια τα οποία δεν άργησαν να ομολογήσουν την αλήθεια. Βεβαίως σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα ασκηθεί δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, αφού αποδείχτηκε ότι η ιστορία της ταράτσας ήταν φανταστική και έτσι απλά θα κατηγορηθούν για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.  Το μωράκι μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγία Σοφία και χαίρει άκρας υγείας, ενώ μένει να λυθεί το ζήτημα της κηδεμονίας του.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…