Άγρια κόντρα Άδωνι-Κωνσταντοπούλου: «Οι καρδούλες σας ήταν ένα τρικ» – «Είστε μάτσο άντρας» (Video)

Έξω φρενών οι βουλευτές της ΝΔ, άρχισαν να διαμαρτύρονται από τα έδρανα - «Μην μας κάνετε παρατηρήσεις. Δεν είστε εισαγγελέας. Είστε πολιτικός κυρία μου».

georgiadis konstantopoulou1

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή σήμερα (23/05) μεταξύ της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου και του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε μεταξύ άλλων την Ζωή Κωνσταντοπούλου ως «τον ορισμό του bullying», καταγγέλλοντας ταυτοχρόνως ότι έκανε «καρδούλες» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να μπει στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ειδικότερα, σε κάποιο σημείο της ομιλίας της η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να σχολιάζει τις κινήσεις του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή. «Κουνάτε το κεφάλι. Σε λίγο περιμένω να σηκωθείτε και να κουνήσετε και το δάχτυλο», είπε προς τον πρώην υπουργό η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αυτή η φράση φέρεται να έκανε έξω φρενών τους βουλευτές της ΝΔ που άρχισαν να διαμαρτύρονται από τα έδρανα.

Ο υπουργός Υγείας πήρε τον λόγο και απάντησε στην κριτική της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε μια σειρά θεμάτων, μεταξύ των οποίων ήταν το νέο βίντεο στο TikTok του πρωθυπουργού με τα παπούτσια που έχουν το λογότυπο της γαλάζιας παράταξης.

Άμεσα ο υπουργός Υγείας, άρχισε να φωνάζει προς την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας: «Μην μας κάνετε παρατηρήσεις. Δεν είστε εισαγγελέας. Είστε πολιτικός κυρία μου».

Και συνέχισε «Είστε η πηγή του μπούλινγκ, αν είχε πρόσωπο θα ήταν το δικό σας. Μπήκατε στη Βουλή κοροϊδεύοντας τον κόσμο», της είπε ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε: «Με κάτι καρδούλες μπήκατε στη Βουλή, αλλά εγώ σας ήξερα τοξική κακιά γυναίκα και κυρίως υποκρίτρια».

«Ήρθατε στη Βουλή ως Πρόεδρος και παρ’ ολίγον η χώρα μας να βρεθεί εξαιτίας σας εκτός ευρώ, τότε η κυρία αυτή προσπάθησε να καθυστερήσει τη διαδικασία του ψήφισης του 3ου μνημονίου. Κοιμόμασταν στο πάτωμα γιατί η κυρία αυτή ήθελε να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ. Και έρχεται σήμερα να μας πει αν αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας», συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «Είναι η μεγαλύτερη υποκριτής, που στήριζε τον Κασιδιάρη… Κάνει σε εμάς μαθήματα δημοκρατίας, ποια; Οι καρδούλες… Μπερδευτήκατε, 3% πήρατε, να σταματήσετε σε εμάς το μπούλιγνκ. Το μπούλινγκ που έχετε συνηθίσει σε εμένα δεν πιάνει. Να μαζεύετε τα λόγια σας. Ένας υποκριτής είστε, δεν σας νοιάζουν ούτε τα Τέμπη, ούτε τα θύματα, μέχρι εδώ η υποκρισία σας».

Απαντώντας, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αποκάλεσε το Άδωνι «μάτσο άντρα» και είπε ότι το μοναδικό κόμμα που ασκεί αντιπολίτευση στην κυβέρνηση είναι οι βουλευτές του κόμματος της και η ίδια υπογραμμίζοντας ότι την αποκάλεσε «κακιά» και «τοξική γυναίκα» γιατί φέρνει την κυβέρνηση σε δύσκολη θέση.

«Θα είμαι παρούσα, δεν γλιτώνετε ούτε από εμένα ούτε από τους βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας. Θα είμαστε εδώ για να κάνουμε πραγματική αντιπολίτευση». Απαντώντας για την καρδούλα, η κ. Κωνσταντοπούλου σχολίασε: «Καμία καρδούλα από εμένα για εσάς. Η καρδιά χτυπάει για τους πολίτες και την κοινωνία».

«Θα αντέξω χωρίς την καρδούλα σας κ. Κωνσταντοπούλου θα είναι δύσκολο, αλλά θα το αντέξω», απάντησε σκωπτικά ο κ. Γεωργιάδης, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «εμείς σεβόμαστε την ετυμηγορία του λαού και λαϊκή εντολή, συνομιλούμε με τις ελληνικές δυνάμεις που εκλέγει ο λαός. Αυτή είναι η βασική μας διαφορά» και πρόσθεσε ότι σε λίγες μέρες, ενόψει των ευρωεκλογών, θα ξαναμετρηθούμε. Θα δούμε τι θα πουν οι πολίτες και ποιους θέλουν σε ποια θέση».

Δείτε την άγρια κόντρα:

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Γυναίκα έπεσε από γέφυρα του ΒΟΑΚ όταν σταμάτησε για φωτογραφία 

Aκρίτα: Το επικό σχόλιο για το επεισόδιο Αρβανίτη με Παπαχλιμίντζο – «Φαπ ηκούσθη στον αέρα»

Δημήτρης Σταρόβας: Άσχημη τροπή – Είχε επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής

Μαρία Καρυστιανού: «Έρχονται μηνύσεις έκπληξη κατά πολιτικών – Από τη σημαία πήραν άδεια για τη Βουλή;»