Ακρίτα: Το επικό σχόλιο για το επεισόδιο Αρβανίτη με Παπαχλιμίντζο – «Φαπ ηκούσθη στον αέρα»

Η Έλενα Ακρίτα δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη νέα ΕΡΤ...

Ακρίτα

Με μια καυστική ανάρτηση η Έλενα Ακρίτα κατέγραψε το πώς «είδε» το επεισόδιο που είχαν Κώστας Αρβανίτης και Κώστας Παπαχλιμίντζος στον αέρα της ΕΡΤ.

Στο σύντομο αλλά περιεκτικό σχόλιο της, η Ε. Ακρίτα αφήνει αιχμές για τη νέα ΕΡΤ και αναφέρει αναλυτικά: «Φαπ ηκούσθη στον αέρα και τα βόλια πήγαν πέρα. Απολαυστικο δίλεπτο.

Ο Αρβανίτης ξεμπροστιάζει τον αντικειμενικότατο κ. Παπαχλιμιντζο και…αναδεικνύει την «αξιοπιστία» από της δημόσιας τηλεόρασης.

Ναι της ίδιας τηλεόρασης που εσύ πλήρωνες απ’ τη τσέπη σου τον ανταποκριτή μας στη Ρωσία που τελικά ζουσε στην Κυψέλη».

Ακρίτα

Τι συνέβη ανάμεσα σε Αρβανίτη – Παπαχλιμίντζο

Μια έντονη στιγμή υπήρξε χθες στον αέρα της ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις», με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη να έρχεται σε αντιπαράθεση με τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαχλιμίντζο και την Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν με το γνωστό σε όλους μας πλέον άρθρο 27, με τον Κώστα Αρβανίτη να ζητάει από τον δημοσιογράφο να διαβάσει ένα συγκεκριμένο κομμάτι αναφορικά με τα κονδύλια και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο, σαν άλλον Καρανικόλας, να μην το κάνει και να προσπαθεί να πει τα δικά του.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε όμως, διαβάζοντας ο ίδιος τι ισχύει με την κουβέντα να μεταφέρεται κατευθείαν αλλού και στην ελευθερία του τύπου.

Βέβαια και στη συγκεκριμένη κουβέντα ο Κώστας Παπαχλιμίντζος αποφάσισε να επιτεθεί στον Κώστα Αρβανίτη, ρωτώντας τον αν όντως πιστεύει ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην 88η θέση στην ελευθερία του τύπου λέγοντας του «είστε δημοσιογράφος 30 χρόνια, πιστεύετε κάτι τέτοιο;», με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντάει αποστομωτικά «ναι, γιατί ο εθνικός αρχισυντάκτης καθορίζει πλήρως αυτό που κάνατε εσείς, να μην διαβάζετε το άρθρο, να έχετε ήδη άποψη και να μην θέλετε να διαβάσετε το άρθρο». 

Τότε, η ένταση δεν σταμάτησε με την Ελίζα Βόζεμπεργκ. να επιτίθεται στον Κώστα Αρβανίτη και να τον κατηγορεί για ψευδολογία στο άρθρο 27, με τον ίδιο να τη ρωτάει «ψευδολογία οι 57 νεκροί στα Τέμπη;».

Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…